(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Platenbeurs in Kampen
(advertentie)

Platenbeurs in Kampen

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 14 september 2019 wordt er voor de vierde keer op rij een platenbeurs georganiseerd in Kampen.

Deze beurs wordt ook wel de gezelligste platenbeurs van het Noorden genoemd. In het stadspark, aan de rand van de middeleeuwse Hanzestad Kampen, staan weer ruim 100 meter kramen volgepakt met vinyl en CD’s.

De beurs is bedoeld voor alle muziekliefhebbers, van jong tot oud. Van vetkuif tot dreadlock, van jazz-liefhebber tot metalhead.

Ben je niet opgegroeid met vinyl, of begin je net met verzamelen? Dan kun je hier je eerste stappen zetten en goedkoop en mooi vinyl vinden.

Of ben je al jarenlang aan het verzamelen en zoek je nog die ene single, LP of CD? Grote kans dat je ‘m hier vindt.

Om deze dag voor iedereen toegankelijk maken is de entree voor bezoekers gratis.

Locatie: MFC Korteweg 4 (’t Ukien), Kampen
Datum en tijd: zaterdag 14 september, van 10:00 uur – 16:00 uur
Toegang: gratis
Facebookevent

foto: Pixabay.com / StockSnaps

website: bekijk de website

waar: Cultureel Podium 't Ukien, Kampen

datum: 14 sep 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 16:00 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten

telefoon: 038-3317232038-3317232