(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Pak je Plein dag
(advertentie)

Pak je Plein dag

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 24 augustus 2019 opent de Bibliotheek Deventer Centrum haar deuren voor allerhande initiatieven uit de stad tijdens de eerste Pak je Plein!-dag. De middag biedt inwoners van Deventer en omgeving de mogelijkheid op laagdrempelige wijze kennis te maken met ondernemers en organisaties uit de buurt. Op de verschillende Pleinen in de bibliotheek worden tussen 12.00 uur en 16.00 uur allerlei lezingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Meedoen
Ondernemers en organisaties die graag hun kennis of passie willen delen tijdens de Pak je Plein!-dag kunnen zich nog aanmelden. Dat kan eenvoudig via www.bibliotheekdeventer.nl/pakjeplein. Daar staat ook meer informatie en de voorwaarden voor het deelnemen.

De Bibliotheek Deventer organiseert de Pak je Plein!-dag omdat ze een plek wil zijn voor iedereen. Een plek waar je wordt uitgedaagd iets nieuws te leren, je eigen verhaal te vertellen en te laten zien welke kennis je hebt of waar je goed in bent.

website: bekijk de website

waar: Bibliotheek centrum Deventer, Deventer

datum: 24 aug 2019

aanvang: 12:00 uur

type: Uit met kinderen, Workshops, Lezingen