(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Wijhe, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>IJsseltheaterfietstocht</div><div class='description'>Fiets mee met de IJsseltheaterfietstocht op 27 en 28 mei waarbij je theater- en muziekvoorstellingen op bijzondere plekken ziet.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tuk, zo 28 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zondagswandeling over Woldberg</div><div class='description'>Op zondag 28 mei is er een zondagswandeling over de Woldberg met een gids van het Staatsbosbeheer.</div> <div class='nivo-caption-price'>Sint Isidorushoeve</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerfeesten De Hoeve</div><div class='description'>Kom in het Hemelvaartsweekend, 24 t/m 28 mei naar 
Sint Isidorushoeve voor de gezellige en groots opgezette Zomerfeesten!</div>

dagje uit

 (35 gevonden)
toon op kaart

Kijk- en Doedag, Dalmsholte

45,0 km
zo 28 mei 10:00 Gratis

Kom zondag 28 mei naar de Kijk- en Doedag bij 't Olde Manegepeerd in Dalmsholte en kom knuffelen met de paarden.

Open Stal, Enschede

3,5 km
zo 28 mei 11:00 Gratis

Zondag 28 mei is er openstal bij "erve de Knollenhoeve" in Enschede, met een Mei markt met leuke kramen.

Grote auto show, Enschede

1,1 km
zo 28 mei 16:00 Gratis

Op 26, 27 en 28 mei zijn autoliefhebbers welkom in Enschede voor de Grote Auto show bij Auto Bleeker. Drie dagen vol muziek, hapjes én auto's.

Open dagen Bijentuin Hengelo, Hengelo

8,6 km
vr 2 jun 13:00

Van mei t/m juli kun je naar de open dagen komen van de Bijentuinen in Hengelo. De imkers vertellen over de wonderijke wereld van de honingbij.

Open Huis Kabouterhuisje, Hengelo

9,4 km
vr 2 jun 14:00 Gratis

Het Kabouterhuisje, aan het Hyacintenpad in Hengelo, houdt vrijdag 2 juni Open Huis. Kom binnen en beleef de sfeer van weleer.

Openstelling St. Plechelmuskerk en tuin, Saasveld

13,6 km
zo 4 jun 14:00 Gratis

De St.Plechelmuskerk in Saasveld en de bijbehorende tuin worden zondag 4 juni, eerste pinksterdag, weer opengesteld voor het publiek.

Dag van het Kasteel, Vilsteren

49,0 km
ma 5 jun 10:00

Het thema van de Dag van het Kasteel 2017 is: ‘Rondom kastelen en buitenplaatsen'. Dit jaar wordt de jubileumeditie goed gevierd.

Open dag: Koeien kijken, Luttenberg

40,8 km
ma 5 jun 10:00 Gratis

Kom op maandag, 2e pinksterdag, 5 juni naar de open dag 'Kom Koeien Kijken' bij Landwinkel Buitengewoon in Luttenberg.

Campina Open Boerderij dag: Melkveebedrijf Van Ittersum - Koers, Kampen

79,3 km
ma 5 jun 10:00 Gratis

Op 5 juni, tweede pinksterdag, opent melkveebedrijf Van Ittersum - Koers de staldeuren, zodat iedereen kan zien waar de melk vandaan komt.

Campina Open Boerderij dag: Melkveebedrijf Hartkamp, Dalfsen

58,6 km
ma 5 jun 10:00 Gratis

Op 5 juni 2017, tweede pinksterdag, opent de Familie Hartkamp hun deuren, zodat iedereen kan zien waar de melk vandaan komt.

1234