(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstvakantie bij de Ulebelt</div><div class='description'>In de herfstvakantie, van 21 t/m 29 oktober, zijn er leuke activiteiten te doen bij de Ulebelt in Deventer.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Halloweenkermis Enschede</div><div class='description'>Kom van 21 t/m 29 oktober, in de herfstvakantie, naar de gezellige Halloweenkermis in het Volkspark. Er staan meer dan 60 attracties.</div>

dagje uit

 (4 gevonden)
toon op kaart

Kijk- en Doedag, Dalmsholte

45,0 km
zo 29 okt 10:00 Gratis

Ga in de herfstvakantie naar 't Olde Manegepeerd in Dalmsholte en kom knuffelen met de paarden.

Open dag: Twentse Modelspoorweg Club, Enschede

1,2 km
zo 29 okt 10:00 € 2,50

De jubilerende Twentse Modelspoorweg Club (TMC) organiseert in de herfstvakantie, op zondag 29 oktober, de jaarlijkse Open Dag.

Open Atelier Estafette: Atelier 57 en Panta Rhei, Deventer

50,3 km
za 4 nov 12:00

Er zijn in het weekend van 4 en 5 november 2 ateliergebouwen aan de van Hetenstraat in Deventer open, namelijk: Atelier 57 en Panta Rhei.

Kijk- en Doedag, Dalmsholte

45,0 km
zo 26 nov 10:00 Gratis

Kom zondag 26 november naar de laatste Kijk- en Doedag van dit jaar bij 't Olde Manegepeerd in Dalmsholte en kom knuffelen met de paarden.