(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/lutterzand-literair/detail.aspx?id=1780753&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>De Lutte, € 27,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Literatuur festival in Het Lutterzand</div><div class='description'>Duik 26 en 27 januari onder in verhalen van bekende schrijvers, ervaar de Twentse gastvrijheid en beleef de tradities.</div></a> <a href='/dagje-uit/nederlands-ijsbeelden-festival/detail.aspx?id=1649664&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Nederlands IJsbeeldenfestival Zwolle</div><div class='description'>Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat t/m 3 maart in Zwolle! Boek kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Open dag: Winkel Oergoed
(advertentie)

Open dag: Winkel Oergoed

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 10 november 2018 is de opening en de open dag van de Biologische Natuurvoeding winkel op Landgoed Oergoed in Witharen. Doe mee aan workshops en geniet van verschillende artiesten.

Doe mee en win een Kendama spel!

Tijd
: 10:00 tot 21:30 uur

In de winkel vind je biologisch brood en gebakjes, verse melk, kefir, groentetassen van zorgboerderij De Hoeven, en nog veel meer. In het Lounge restaurant kun je genieten van ambachtelijke koffie en thee, Biofris, verse pannenkoeken en vegetarische broodjes.

Boerderij Oergoed
Bij de boerderij kun je veel leren over de natuur. Je mag er verschillende dieren aaien, ponyrijden en verzorgen of lekker springen op het springkussen.

Kendama winkel
Ontdek Kendama! Een Japans meesterspel waarbij je je hand-oogcoördinatie kunt trainen met de Kendama, een eeuwenoud Japans houten speelgoed. Tijdens de open dag zijn er workshops en demonstraties Kendama.

Iedereen is welkom!

Foto: Pixabay - Klimkin

website: bekijk de website

waar: Landgoed Oergoed, Witharen

datum: 10 nov 2018

aanvang: 10:00 uur

einde: 21:30 uur

type: Uit met kinderen, Open dagen