(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolle-unlimited/detail.aspx?id=1582965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolle Unlimited</div><div class='description'>Van 30 mei t/m 2 juni staat Zwolle vol verhalenvertellers, straattheater, literatuur, rootsmuziek en slow food.</div></a> <a href='/dagje-uit/autorodeo-luttenberg/detail.aspx?id=762240&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, zo 2 jun, € 6,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Autorodeo Luttenberg</div><div class='description'>Beleef een dag vol spektakel en sensatie met razende motoren, gierende banden en snelle auto's! </div></a>
Open Dag: Vrouwelijke Ondernemers in Aalten
(advertentie)

Open Dag: Vrouwelijke Ondernemers in Aalten

0,0 (0 beoordelingen)

Het centrum van Aalten staat vrijdag 15 maart volledig in het teken van de vrouwelijke ondernemers. Een Open Dag bij meer dan 35 van de vrouwelijke ondernemers.

Met de feestelijke Open Dag in het centrum van Aalten en veel bedrijven die op een leuke manier aanhaken bij dit evenement, willen de bedrijven de bezoekers iets extra’s bieden deze dag. Op zeer uiteenlopende wijze presenteren de vrouwen hun bedrijf. Zo zijn er voor kinderen en ook voor volwassenen, diverse knutselworkshops en kunnen ze een mooi ballonnenfiguur laten maken. Door het hele dorp zijn er diverse beauty workshops op het gebied van vlechten, make-up, parfums en gezondheid. En ook zijn er workshops op totaal ander gebied van digitale opvoeding en Hypotheek- en financieel advies. Ook zijn er modeshows, proeverijtjes en speciale gerechten of drankjes voor deze dag. Ook krijgt de bezoeker styleadvies en kan men inspiratie opdoen voor sfeervol wonen.

Alle bedrijven die meedoen met de Open Dag leggen deze dag hun rode loper uit en zijn te herkennen aan de roze aankleding buiten hun pand. Het volledige programma is te vinden op www.devrouwenvanaalten.nl.

foto: Pixabay.com/ StockSnap

website: bekijk de website

waar: Centrum Aalten, Aalten

datum: 15 mrt 2019

aanvang: 09:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Beurzen / Markten