(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Oldtimer- en Oude Ambachtendag
(advertentie)

Oldtimer- en Oude Ambachtendag

0,0 (0 beoordelingen)

Museumboerderij Kloosterhaar-Balderhaar heeft zaterdag 14 september 2019 tijdens Open Monumentendag een speciale Oldtimer- en Oude Ambachtendag.

Deze dag wordt samen met de O.T.M.V. (Oude Trekker en Motoren Vereniging) gehouden in het kader van haar 40-jarig bestaan op het prachtig museumerf.

Medewerking wordt verleend door de werkgroep Noaberschap. Omdat het jaarlijkse pannenkoekfeest bij het dorpshuis door de hitte is afgelast, zal zij op deze dag gaan pannenkoeken bakken!

Wil je wel eens Hooglandervlees proeven? Dan ben je bij Stal Ravenhorst aan het juiste adres! Diverse plaatselijke ondernemers zijn met stands aanwezig. De smederij is operationeel, de imker is aanwezig en verder is er o.a. een houtsnijder, een stoelenmatter, een pompdoeken- en planten/bloemstukkenkraam, Landschap Overijssel, Stichting Engbertsdijksvenen enz.

Op het erf van de museumboerderij staan ruim 50 oldtimer tractoren, machines en werktuigen. Hieronder ook diverse nieuwe tractoren en machines. En alsof alles nog niet genoeg is er muziek van de harmonicagroep “Salland Steiers” uit Hardenberg en natuurlijk is het museum de hele dag voor bezichtiging geopend!

Iedereen is van harte welkom van 10.00 – 17.00 uur aan de Verlengde Broekdijk 16 in Kloosterhaar.

foto's: Hanny v.d. Heuvel

website: bekijk de website

waar: Museumboerderij Kloosterhaar-Balderhaar, Kloosterhaar

datum: 14 sep 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Evenementen, Open dagen