(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
OERRR WiedenWaterLab
(advertentie)

OERRR WiedenWaterLab

0,0 (0 beoordelingen)

Een watermiddag op dinsdag 20 augustus 2019 voor het hele gezin met allerlei proefjes over en met water, inclusief een uurtje varen.

Welkom in ons Laboratorium. Vandaag staat helemaal in het teken van water. We gaan via allerlei proefjes onderzoeken hoe de waterkwaliteit in De Wieden is. Welke waterbeestjes vind je bij goed water en welke in wat minder goed water? Waarom kan een schaatsenrijder eigenlijk over het water lopen? Hoe diep kan je onder water zien?

Waterlab
Deze watermiddag voor het hele gezin begint met allerlei proefjes over en met water. In het WiedenWaterLab onderzoeken we de waterkwaliteit, welke beestjes en plantjes komen juist hier voor. Ook kunnen de kinderen lekker met een schepnetje aan de slag. Daarna ga je varen in De Wieden om nog wat proefjes op het water te doen; deze vaartocht duurt een uur.

Extra informatie
- Activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar
- Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding
- Graag kwartier voor aanvang van de activiteit melden bij de balie
- Neem bij warm zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee
- Wist je dat je naast deze activiteiten ook je verjaardagsfeestje bij ons kunt vieren? Kijk hier voor onze leuke boswachter feestjes!
- Natuurlijk vertellen we je ook over de campagne Red de wilde bloemen van OERRR. Ben je al nieuwsgierig? Hier vind je alle informatie.

Kosten
Volwassenen, normaal: €9,-
Volwassenen, leden: €6,-
Kinderen, normaal: €9,-
Kinderen, leden: €6,-

Tijden
Het OERRR WiedenWaterLab vindt in de zomervakantie plaats op elke dinsdag in de maanden juli en augustus.

Op deze dag kun je op 2 tijden naar het WiedenWaterLab:
- van 12.00 - 14.00 uur
- van 13.45 - 15.45 uur

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum De Wieden, Sint Jansklooster

datum: 20 aug 2019

aanvang: 12:00 uur

einde: 15:45 uur

prijs: € 9,00 (niet-leden)

extra prijsinformatie: Leden: €6,-

type: Uit met kinderen, Excursie

telefoon: 0527-2466440527-246644