(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Occasionbeurs
(advertentie)

Occasionbeurs

0,0 (0 beoordelingen)

Komend weekend 7 & 8 december 2019 organiseert Kamera Express Almelo de grootste occasionbeurs van het oosten!

Het weekend van 7-8 december zal de grootste occasionbeurs van het oosten plaats vinden in onze superstore in Almelo op Woonboulevard Almelo. Hier vind je goede apparatuur voor een aantrekkelijke prijs én ook nog eens met de garantie die je van ons gewend bent! De markantste ondernemer van Almelo 2019 heeft bewust gekozen voor een Occasionbeurs in Almelo. Op deze manier wil Kamera Express, voor een bodemprijs, bedrijven of particulieren de kans bieden om hoogstaande kwaliteit te kunnen ervaren.

Tijdens het weekend zullen er verschillende kraampjes in de winkel staan met de beste occasions van merken zoals Sony, Canon, Nikon etc. De occasions verkeren altijd in goede staat en zijn uitvoerig gecontroleerd voordat ze verkocht worden. Hierdoor heb je dus een perfect werkende camera voor een mooie prijs. Ook hebben alle apparatuur 3-12 maanden garantie. Mocht je al een oude camera hebben maar wil je jouw gear juist graag upgraden, dan is dit evenement ook iets voor jou. Je kunt namelijk jouw oude apparatuur inruilen of direct upgraden naar een nieuwer model of een ander merk. De occasionbeurs zal in het weekend van 7-8 december plaatsvinden in de superstore in Almelo. Hier zullen de beste occasiondeals te vinden zijn en Kamera Express adviseurs zullen klaar staan om je te adviseren en te helpen. 

Foto:Pixabay.com/dzako83 

website: bekijk de website

waar: Woonboulevard Almelo, Almelo

type: Beurzen / Markten

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za09:00-17:00
zo11:00-17:00