(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Nacht van de vleermuis in De Wieden
(advertentie)

Nacht van de vleermuis in De Wieden

0,0 (0 beoordelingen)

Ga samen met boswachter en vleermuizenkenner Johann Prescher zaterdag 24 augustus 2019 op zoek naar vleermuizen op landgoed Oldenhof in De Wieden.

Vleermuizen Als de schemer valt, kun je de vleermuizen zien. Vliegensvlug scheren ze langs je heen en voor je het weet zijn ze al weer verdwenen het donker weer in. Zonder geluid lijkt het, maar is dat wel zo?

Tijdens deze excursie leer je welke vleermuizen er ’s nachts leven in en om De Wieden. Je hoort het verschil tussen een rosse vleermuis en een gewone dwergvleermuis en de boswachter legt je uit wat de verschillende soorten vleermuizen eten.

Praktische informatie:
Zorg voor stevige schoenen en laarzen en neem warme kleiding mee voor in de avond. De activiteit start om 20:30 en duurt tot 22:30. We verzamelen bij Bezoekerscentrum De Wieden en gaan vanuit daar naar Landgoed Oldenhof. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Deelname voor leden is €5,00 en voor niet leden €8,00.

foto: Johann Prescher

waar: Landgoed Oldenhof, Vollenhove

datum: 24 aug 2019

aanvang: 20:30 uur

einde: 22:30 uur

prijs: € 8,00 (niet leden)

extra prijsinformatie: 5,- leden

type: Wandelen / Fietsen