(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Museumnacht Enschede
(advertentie)

Museumnacht Enschede

0,0 (0 beoordelingen)

Enschedese musea veranderen op zaterdag 12 oktober 2019 in een dansvloer tijdens de eerste Museumnacht Enschede.

Meer dan tien culturele instellingen openen vanaf 19:00 u. hun deuren in de nacht voor het festival. Er is een uitgebreide line-up: van beats van VierbijVier tot een pop-up catwalk van Yves Saint Laurent en muzikanten die jammen op silent movies.

Spannende acts
Tijdens museumnacht staan spannende acts op bijzondere locaties. Naast de reguliere programmering van alle deelnemers zijn er diverse live-acts, theatershows en dj’s. Zo draait dj collectief VierbijVier met panoramaview in het Balengebouw en kun je dansen in een museumzaal tijdens de afterparty die gehost wordt door In the Middle of the Rhythm (ITMOTR) in Rijksmuseum Twenthe. Maar er zijn bijvoorbeeld ook rondleidingen door het depot van Rijksmuseum Twenthe, performances en theateroptredens op verschillende locaties en een popup-bar van Stanislaus Brewskovitch bij de Museumfabriek.

Voor kinderen
Ook voor kinderen is er een uitgebreid programma tijdens het festival, zo geeft Theater Sonnevanck de rondleidingen ‘Vita’, kun je de volle maan bekijken in de sterrenwacht van de Museumfabriek, zijn er verschillende dansoptredens van Kalibers talentenklas in het Rijksmuseum Twenthe en staat er een Cinekid installatie bij Concordia aan de Langestraat 56. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis.

Tickets
All-access tickets zijn voor €15,- te bestellen op www.museumnachtenschede.nl.

Het festival is zaterdag 12 oktober, van 19.00u tot 0.00u op verschillende locaties in de Enschedese binnenstad. Voor een compleet overzicht van de locaties en verschillende programmaonderdelen kun je terecht op de website: www.museumnachtenschede.nl. De afterparty is van 00.00u tot 03.00u bij Rijksmuseum Twenthe.

foto: Museumnacht Enschede

website: bekijk de website

waar: Centrum Enschede, Enschede

datum: 12 okt 2019

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p. all-access)

type: Uit met kinderen, Overig