(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Melbuul'n Dagen Borne
(advertentie)

Melbuul'n Dagen Borne

6,5 (2 beoordelingen)

Kom van donderdag 26 t/m zondag 30 augustus 2020 naar Borne voor de gezellige braderie, live muziek, oude ambachten, kofferbakverkoop, straattheater, Borne Culinair en de Run Bike Run. Voor kinderen is er van vrijdag t/m zondag een leuke kermis op parkeerplaats De Koem.

Kinderrommelmarkt
Deze gezellige rommelmarkt vindt van 09.30 - 13.30 uur plaats op het verhoogde Kulturhusplein. De naam verklapt het al een beetje; deze rommelmarkt is speciaal voor alle topverkopers en mini-handelaars tot en met 15 jaar die speelgoed of spulletjes willen verkopen. Eventueel onder begeleiding van een volwassene. Voor commerciële verkopers is op deze Kinderrommelmarkt geen plaats.
Deelname is gratis, maar je moet je wél eerst even (laten) inschrijven door een email te sturen naar: reuring@kulturhusborne.nl Met daarin het volgende: voor- en achternaam, leeftijd, en mobiel telefoonnummer van mama of papa. Daarna is alles geregeld!

Kofferbakverkoop
Opzoek naar mooie en bijzondere spullen? Dat komt dan goed uit, want ook dit jaar is er weer een kofferbakverkoop. Kom zondag van 12.00 tot 17.00 snuffelen in de kofferbakken van de verschillende verkopers. Wil je deelnemen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar deelname@melbuulndagen.nl. Wees er snel bij, want vol is vol!

Foto: Pixabay.com/Jacqueline Macou

 

 

website: bekijk de website

waar: Centrum Borne, Borne

prijs: Gratis

type: Zomer- en Dorpsfeesten, Uit met kinderen, Gratis

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
do17:00-23:59
vr15:00-23:59
za10:00-23:59
zo08:00-20:00