(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/motormarkt-hardenberg/detail.aspx?id=1572036&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, za 30 mrt, € 4,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Motormarkt Hardenberg</div><div class='description'>Motorliefhebbers zijn van harte welkom op de Motormarkt van Hardenberg.</div></a> <a href='/dagje-uit/lammetjesdag-lemelerberg/detail.aspx?id=733575&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Giethmen, za 30 mrt, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Lammetjesdag Lemele</div><div class='description'>Op zaterdag 30 maart 2019 opent Landschap Overijssel de Schaapskooi De Lemelerberg in Giethmen voor de traditionele Lammetjesdag.</div></a>
Magic Circus - Hoe dan?!
(advertentie)

Magic Circus - Hoe dan?!

0,0 (0 beoordelingen)

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, komt in april 2018 naar Zwolle.

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door de grote steden. Voor het eerst verblijdt Zwolles favoriete Stadscircus niet één, maar drie Hanzestadwijken met hun komst.  De voorstelling is getiteld: Hoe dan?! 

Locaties en aanvangstijden
STADSHAGEN | Twistvlietpark - woensdag 4 t/m zondag 8 april - aanvang 16.00 uur
ZUID | Jo van Marle Sportpark - dinsdag 10 & woensdag 11 april - aanvang 16.00 uur
AA-LANDEN | Merwedelaan/Dobbe - vrijdag 13 t/m zondag 15 april - aanvang 16.00 uur

Hoe dan?!
In deze voorstelling is alles veilig en safe, dankzij beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome met zijn eigenwijze waakhonden. Gelukkig maar, want een clown die onderweg is naar Tirol, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden. 

Hoe Dan?! biedt 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. Vliegende piccolo’s, evenwichtskunsten, handstanden, stoutmoedige evoluties aan de strapaten en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een Belgisch mini-paardje demonstreert zijn kleurkennis terwijl clown Jofri, be beste clown van Nederland (zonder enge schmink) verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent.

Vol trots presenteert Magic Circus de luizenmoeder Esmeralda. Maar mogen luizen nog wel schitteren in de circuspiste? Esmeralda zelf is wild enthousiast, maar kwalificeert haar dat als ‘wild dier’? Moet er nagevraagd worden wat de Tweede Kamer vind van een luizenbaan? Of besluit het hooggeëerd publiek tot het collectief negeren van Den Haag zodat Esmeralda op kan treden? Er durft toch niemand van de politiek te komen. De circusdirecteur laat dit jaar namelijk een leugendetector los op het publiek, zodat eerlijkheid en rechtschapenheid kunnen zegevieren. Hoe Dan?! Je beleeft het in Nederlands favoriete Stadscircus.

Vrijdag de 13e april is een geluksdag voor alle Zwollenaren. Dan kost een kaartje voor alle rangen slechts € 13,- per persoon! Voel de magie en betast de betovering van het Magic Circus. Mis het niet!

Voorverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij iedere vestiging van Primera of via
www.magic-circus.nl.

Voorverkoop stopt drie uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna is er enkel nog kaartverkoop aan de circuskassa vanaf 15.00 tot 16.00 uur. De entreeprijzen liggen tussen de €12,- en €19,- afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie. Bij diverse winkels en online zijn kortingsbonnen van € 3,- te vinden.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Centrum Stadshagen, Zwolle

prijs: € 12,00 (Vanaf)

type: Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo16:00-00:00
do16:00-00:00
vr16:00-00:00
za16:00-00:00
zo16:00-00:00

reserveer