(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Maaldemonstratie watermolen Frans
(advertentie)

Maaldemonstratie watermolen Frans

0,0 (0 beoordelingen)

De Molen Frans draait zondag 15 september 2019 volop.

Watermolen Frans
Het waterrad van Watermolen Frans wordt al meer dan 300 jaar aangedreven door het water uit de beek. In Watermolen Frans zijn elke zondag vrijwilligers aanwezig om je welkom te heten en je de molen te laten zien.

Zelf ook wel eens een velletje papier scheppen of een handje graan malen? Dat kan! Er zijn ook regelmatig leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Bezoek bijvoorbeeld de oogstdag of kom met de kinderen uilenballen uitpluizen.
De molen is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Gratis entree

Voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats bij Restaurant Watermolen Bels.

foto: Landschap Overijssel

website: bekijk de website

waar: Watermolen Frans, Mander

datum: 15 sep 2019

aanvang: 13:00 uur

einde: 16:00 uur

prijs: Gratis

type: Uit met kinderen, Excursie