(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Lezing Verslaafd Aan Liefde door Jan Geurtz
(advertentie)

Lezing Verslaafd Aan Liefde door Jan Geurtz

0,0 (0 beoordelingen)

Woensdag 11 september 2019 komt Jan Geurtz naar Enschede voor een inspirerende avond over de Liefde.!

Jan Geurtz is de succesauteur van o.a. "Verslaafd aan liefde" en “Over liefde en loslaten”. In zijn boeken en in deze lezing laat Jan Geurtz zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid van een liefdespartner. Zo ontstaat er een vorm van verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie.

De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf-afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die - met of zonder relatie - vervuld is van liefde en helderheid.

Aanvang: 19.30 uur Zaal open: 19.00 uur Tickets: € 17.50 vooraf te bestellen via www.lightspiritevents.com.

Er worden geen tickets a d deur verkocht. Locatie: Prismare , Roomweg 167 d Enschede

Foto: overUIT

 

website: bekijk de website

waar: Prismare, Enschede

datum: 11 sep 2019

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 17,50 (p.p.)

extra prijsinformatie: alleen mogelijk vooraf te bestellen

type: Lezingen