(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/lutterzand-literair/detail.aspx?id=1780753&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>De Lutte, € 27,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Literatuur festival in Het Lutterzand</div><div class='description'>Duik 26 en 27 januari onder in verhalen van bekende schrijvers, ervaar de Twentse gastvrijheid en beleef de tradities.</div></a> <a href='/dagje-uit/nederlands-ijsbeelden-festival/detail.aspx?id=1649664&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Nederlands IJsbeeldenfestival Zwolle</div><div class='description'>Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat t/m 3 maart in Zwolle! Boek kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Lezing: Leven en werk van Jan te Wierik
(advertentie)

Lezing: Leven en werk van Jan te Wierik

0,0 (0 beoordelingen)

Arjan Reinderink, voormalig galeriehouder uit Borne, neemt je mee op vrijdag 9 november 2018 in de belevingswereld van Jan te Wierik.

Tijdens de lezing is de expositie met werk van Jan te Wierik te bezichtigen.

Aanvang: 20:00 uur
Entree: €10,00

U kunt kaarten bestellen:
• Online: Kaarten bestellen
• Bij het VVV (Kulturhus)
• Of reserveren: 074-2665296

Hij werd geboren in Hengelo in 1954. Het gezin is later verhuisd van Diepenheim naar de Spoorstraat in Haaksbergen. Daar ontwikkelde de autodidact Jan te Wierik zich tot abstract-expressionistisch schilder. De laatste jaren van zijn leven woonde en werkte te Wierik in het Gelderse Rekken. Daarnaast was Jan een verdienstelijk beeldhouwer, musicus en dichter.

In de lezing vertelt Arjan over de frustraties, emoties, gedichten, kunst en het leven van Jan.  Jan te Wierik overleed op 48-jarige leeftijd in 2002.

Foto: Pixabay.com

 

website: bekijk de website

waar: Bornse Synagoge, Borne

datum: 09 nov 2018

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

type: Lezingen


reserveer