(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/lutterzand-literair/detail.aspx?id=1780753&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>De Lutte, € 27,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Literatuur festival in Het Lutterzand</div><div class='description'>Duik 26 en 27 januari onder in verhalen van bekende schrijvers, ervaar de Twentse gastvrijheid en beleef de tradities.</div></a> <a href='/dagje-uit/nederlands-ijsbeelden-festival/detail.aspx?id=1649664&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 16,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Nederlands IJsbeeldenfestival Zwolle</div><div class='description'>Het grootste ijssculpturenfestival van Europa staat t/m 3 maart in Zwolle! Boek kaarten met korting via OverUIT!</div></a>
Lezing: Eerste Wereldoorlog
(advertentie)

Lezing: Eerste Wereldoorlog

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 10 november 2018 is er in de Reestkerk een lezing over de Eerste Wereldoorlog.

Tijd: 20:00 uur
Entree: € 5,- incl koffie/ thee
Zaal open: 19.30 u.

Op 10 november, precies 1 dag voordat het 100 jaar geleden is dat de wapenstilstand werd gesloten in 1918, nemen Jan Oosterkamp, Luc Smink en Koos Oosterkamp je mee naar de slagvelden. Het wordt een superboeiende, multimediale avond, met de focus op het eind van de oorlog.

Waar gaat het over?
Hoe verliepen die laatste dagen van de Grote Oorlog. Hoe was dat aan het front?  Wat troffen de soldaten aan die de oorlog hadden overleefd en die naar huis gingen? Hoe was het bij die miljoenen families in Europa, waar geen geliefden thuiskwamen………… We bekijken het door de ogen van 3 gewone soldaten. Een Franse, een Duitse en een Britse frontsoldaat. Een bijzondere avond over WO1 op een historische dag, die je niet wilt missen.

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Reestkerk, Oud Avereest

datum: 10 nov 2018

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 5,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: incl. koffie/thee

type: Lezingen