(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Kunstroute Losser
(advertentie)

Kunstroute Losser

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 19 mei 2019 brengt Kunstroute Losser de beeldende kunst, het cultureel erfgoed en het publiek op een bijzondere manier bij elkaar. Want Losser is dan opnieuw het decor voor een mooie zomerse zondag vol beeldende kunst van in totaal 23 kunstenaars.

De vaste deelnemers van Kunstenaars Losser openen weer hun atelierdeuren en delen hun ruimtes met gastexposanten uit Twente, Midden Nederland en Duitsland. De ateliers liggen op een mooie route van 5 km, waarbij de bezoeker tevens verschillende parels van Losser kan gaan ontdekken. Naast de oude Martinustoren uit de 15 eeuw en de bezienswaardige Dorpsbleek, zal dit jaar ook Erve Kraesgenberg, een cultuurpark met historische waarde anno 17e eeuw, het toneel vormen voor nog meer beeldende kunst.

De start van de kunstroute is in Kulturhus ’t Lossers Hoes. Hier kunnen bezoekers voor drie euro een informatieboekje met plattegrond kopen, die hun langs alle, met gele beachflags gemarkeerde, expositieplekken voert en waar de eerste kunstenaar haar werk toont.

Alle locaties zijn open van 10.00 tot 18.00 uur. Ze liggen aan een route van 5 km die op één dag lopend, per fiets en met de auto zeer toegankelijk is. Alle kunstenaars zijn deze dag aanwezig en staan je graag te woord!

foto: pixabay.com / Capri23auto

website: bekijk de website

waar: Centrum Losser, Losser

datum: 19 mei 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 18:00 uur

type: Excursie, Open dagen