(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Kunsten op straat  - Almelo
(advertentie)

Kunsten op straat - Almelo

0,0 (0 beoordelingen)

Op 7 & 8 september 2019 zijn de straten van Almelo gevuld met komische, hilarische en soms ontroerende acts van straatartiesten uit binnen- en buitenland. 

Kunsten op Straat
Kunsten op Straat organiseert jaarlijks professionele straattheaterfestivals in de provincie Overijssel. In het ruim twintig jarige bestaan heeft Kunsten op Straat al zo’n 1.800 verschillende acts geboekt uit meer dan vijftig landen. Met groepen als Royal de Luxe, Zic Zaou, Tango Sumo, Stalker, Kumulus, Les Hommes en Noir, Dogtroep en vele anderen hebben we 220 festivals georganiseerd. En meer dan twee miljoen bezoekers getrokken. Daarmee is Kunsten op Straat een van de grootste straattheaterfestival in Nederland.

Schakel tussen straat en theater
Kunsten op straat wil de schakel zijn tussen de straat en het theater. Boeken van vernieuwende spraakmakende acts en het publiek blijven verrassen vinden we belangrijk. We streven naar veel diversiteit in het festivalprogramma en het toegankelijk maken van theater voor jong en oud. 

Kunsten op Straat heeft meerdere cultuurprijzen gewonnen: Cultuurprijs van de Provincie Overijssel, de Nationale Evenementenprijs voor het beste regionale evenement in Nederland en Cogas Cultuurprijs.

website: bekijk de website

waar: Centrum Almelo, Almelo

datum: 07 sep 2019

aanvang: 14:00 uur

einde: 18:00 uur

type: Evenementen