(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Kunst in Ootmarsum
(advertentie)

Kunst in Ootmarsum

0,0 (0 beoordelingen)

Kunst in Ootmarsum op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019.

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat je niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 37e keer gehouden.

Het thema voor de komende ‘Kunst in Ootmarsum’ is: ‘Bijzondere kunst’.

In de Centrale Expositie is dit jaar een tentoonstelling te zien van een aantal gerenommeerde en gerespecteerde Georgische kunstenaars. De expositie bestaat uit een opbouw van verschillende kunstvormen, onder andere met adembenemende schilderwerken, indrukwekkende beeldhouwkunst en prachtige sculpturen. De intentie is om de Georgische kunst en cultuur maximaal en in de breedte te presenteren tijdens het evenement. Georgiërs houden van kunst en dan niet alleen als toeschouwer. Kunstuitingen, waaronder beeldende kunst, zijn diep geworteld in de Georgische cultuur, in haast elke Georgische familie huist wel een kunstenaar.

Kijk voor alle info op de website.

bron en foto: Kunst in Ootmarsum

website: bekijk de website

waar: Centrum Ootmarsum, Ootmarsum

prijs: Gratis

type: Evenementen, Gratis

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr12:00-18:00
za12:00-18:00
zo12:00-18:00