Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Dalfsen, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant van de maand: Restaurant Hof van Dalfsen</div><div class='description'>Brasserie ’t Hof beschikt over een mooi terras met landelijk uitzicht en ruime parkeergelegenheid. Geniet in ongedwongen sfeer van de kwaliteiten van de keuken en de gastvriendelijke bediening.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hoog Buurlo, do 3 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Dineren in het veld in Hoog Buurlo</div><div class='description'>Culinair nazomerweekend op de mooiste plek van de Veluwe!</div> <div class='nivo-caption-price'>Voorst, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Openstelling Volkssterrenwacht Bussloo</div><div class='description'>Mogelijkheid om bij helder weer de sterrenhemel te bekijken. Tevens uitleg n.a.v. wisselende thema's. Aanvang Lezing 20.00 uur, tenzij anders vermeld.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda</div><div class='nivo-caption-inner'>Outdoor Brabant</div><div class='description'>Outdoor Brabant is een van de grootste hippische outdoor evenementen van ons land.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda</div><div class='nivo-caption-inner'>BUT Filmfestival</div><div class='description'>Het film festival van Nederland voor B-movies, Underground & Trash Films! Vijf dagen films vol geweld, absurditeit, creativiteit en meligheid! Aangevuld door dichters, performance, muziek, kunst en gezelligheid!</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 13 sep, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Stadsfestival Zwolle</div><div class='description'>Van donderdag 3 t/m zondag 6 september vindt de vierde editie van het Stadsfestival plaats! Op en rond de stadsgrachten van Zwolle een meerdaags festival vol muziek en theater.</div> <div class='nivo-caption-price'>Almelo</div><div class='nivo-caption-inner'>Kermis Almelo</div><div class='description'>Het centrum van Almelo wordt tijdens de kermis van 1 t/m 6 september 2015 omgetoverd tot één groots pretpark met attracties voor jong en oud!</div> <div class='nivo-caption-price'>Olst, vr 4 sep, € 5,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelexcursie De Haere</div><div class='description'>Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het IJssellandschap een excursie o.l.v. een gids op Landgoed de Haere in Olst.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deurningen</div><div class='nivo-caption-inner'>Feestweek Deurningen</div><div class='description'>Deurningen viert het 350-jarig bestaan met een feestweek met leuke activiteiten en veel muziek...</div>

Koopzondagen

Overijssel en de Achterhoek

Koopzondag EnschedeIn alle rust winkelen tijdens een van de koopzondagen in Overijssel of de Achterhoek? Op deze pagina een handige lijst van koopzondagen en extra koopavonden in deze regio. Inclusief openingstijden, adressen en aanvullende informatie.

dagje uit

 (159 gevonden)
toon op kaart

Koopzondag Hengelo Plein Westermaat, Hengelo (Ov)

11,6 km
zo 6 sep 12:00

De winkels op de Westermaat mogen elke zondag geopend zijn.

Koopzondag Fashion weekend, rode loper, Bergen op Zoom

196,7 km
zo 6 sep 12:00

Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Bergen op Zoom.

Koopzondag Deventer, Deventer

50,2 km
zo 6 sep 12:00

De winkels in de binnenstad en de Boreel zijn vandaag geopend.

Koopzondag Enschede, Enschede

0,4 km
zo 6 sep 12:00

De winkels in het centrum én op de woonboulevard zijn vandaag geopend.

Koopzondag, Oisterwijk

137,0 km
zo 6 sep 12:00

Deze zondag is er een koopzondag in het centrum van Oisterwijk.

Koopzondag, Breda

161,6 km
zo 6 sep 12:00 Gratis

In Breda zijn de winkels in het centrum iedere zondag geopend.

Koopzondag, Breda

164,7 km
zo 6 sep 12:00 Gratis

In Breda zijn de winkels op de woonboulevard iedere zondag geopend.

Koopzondag, Tilburg

144,7 km
zo 6 sep 12:00 Gratis

In Tilburg zijn de winkels in het centrum iedere zondag geopend.

Koopzondag, 's-Hertogenbosch

124,2 km
zo 6 sep 12:00 Gratis

In 's-Hertogenbosch zijn de winkels in het centrum iedere zondag geopend.

Koopzondag, Eindhoven

130,6 km
zo 6 sep 12:00 Gratis

In Eindhoven zijn de winkels in het centrum iedere zondag geopend.

12345678910