Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Loenen, za 5 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Lange afstandswandeling</div><div class='description'>De boswachter neemt u mee voor een lange wandeling van 15 km over de Loenermark en omgeving. We zoeken de kleine paadjes, de mooie uitzichten en plekken waar je niet zo vaak komt als bezoeker van dit mooie gebied.</div> <div class='nivo-caption-price'>Arnhem, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Winter in het Nederlands Openluchtmuseum</div><div class='description'>Beleef de winters uit onze geschiedenis in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.</div> <div class='nivo-caption-price'>Wouw, zo 6 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Sinterklaastijd in het Grafisch Museum</div><div class='description'>Kom alles te weten over de geschiedenis van Sinterklaas en alles wat daarbij hoort.</div> <div class='nivo-caption-price'>Best, za 6 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstmarkt Best</div><div class='description'>Je kunt hier in de kerststemming komen, dankzij prachtige versieringen, entertainment en heerlijke versnaperingen, diverse kraampjes waar u een grote verscheidenheid aan kerst gerelateerde spullen vindt.</div> <div class='nivo-caption-price'>Vroomshoop, wo 2 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Sinterklaas en de pepernotenmachine</div><div class='description'>Woensdag 2 december wordt in Theater De Punt een spetterende Sinterklaasmusical uitgevoerd door muziektheater Servus.</div> <div class='nivo-caption-price'>Dalfsen</div><div class='nivo-caption-inner'>Vogeltentoonstelling</div><div class='description'>Van donderdag 3 t/m zaterdag 5 december 2015 wordt er in de Trefkoele in Dalfsen een grote Vogeltentoonstelling gehouden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 3 dec, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>De Grote FC Twente Crisis Revue</div><div class='description'>Een vrolijk variété met allerlei zinnige en onzinnige herinneringen van 50 jaar clubhistorie. Hilarisch en roerend.</div>
<%= title %>

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo (Ov)

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen