(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Eibergen, wo 4 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderweekend Berkelland</div><div class='description'>Woensdag 4 mei 2016, 9:00 tot zondag 8 mei 2016 17:00 is een weekend vol van Kinderactiviteiten!!</div> <div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn, za 30 apr, € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meivakantie op Paleis Het Loo</div><div class='description'>In de meivakantie, van 30 april tot en met 8 mei, zijn er allerlei activiteiten op Paleis Het Loo</div> <div class='nivo-caption-price'>Vorstenbosch, wo 4 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Kermis Vorstenbosch</div><div class='description'>Het is Kermis weekend in Vorstenbosch ! </div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, za 7 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Torenbeklimming Grote Kerk</div><div class='description'>Wat is er mooier dan de stad Breda en haar omgeving te bekijken vanaf ongeveer 60 meter hoogte? Dat kan tijdens de torenbeklimming die georganiseerd wordt door stadsgidsen van Gilde De Baronie.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 8 mei, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'>Kallenkote, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Pasar Siang 2016</div><div class='description'>Op 7 en 8 mei 2016 zal de 11e Pasar Siang plaatsvinden in dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote. </div> <div class='nivo-caption-price'>Reutum</div><div class='nivo-caption-inner'>EK Klootschieten</div><div class='description'>Tussen 5 en 8 mei is het EK Klootschieten in Reutum en Tilligte. Deelnemers uit alle toonaangevende landen verschijnen aan de start.</div> <div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, zo 8 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Autorodeo Luttenberg</div><div class='description'>Razende motoren, gierende banden en snelle auto's! Beleef het op 8 mei 2016, Moederdag, tijdens de Autorodeo van Luttenberg.</div>
Koopzondag Hengelo
(advertentie)

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo (Ov)

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen