(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Boxtel, zo 2 okt</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstfestijn</div><div class='description'>De eerste zondag van oktober is een dag vol met beleving in het centrum van Boxtel.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, do 29 sep, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Pannenhoefroute</div><div class='description'>Via de Vloeiweide voert deze tocht u door de prachtige natuur van de Pannenhoef en de Buisse Heide.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Pasar Malam</div><div class='description'>Proef een stukje Azië van 30 september t/m 2 oktober in Expo Twente! Geniet van Aziatische spullen, oosterse gerechten en muziek.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tubbergen, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Glasrijk Tubbergen</div><div class='description'>Van 28 september t/m 2 oktober zie je in Tubbergen kunstwerken van glas of kunstwerken waar glas een onderdeel van uit maakt.</div> <div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Crea Weekend</div><div class='description'>Ben je op zoek naar een creatieve hobby? bezoek dan van 30 september t/m 2 oktober 2016 Crea Weekend in de Evenementenhal Hardenberg.</div>
Koopzondag Hengelo
(advertentie)

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo Ov.

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen