(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Biologische Boerenmarkt</div><div class='description'>Biologische Boerenmarkt Apeldoorn. Iedere donderdag is er in het op het Leienplein van 09:00 uur tot 14:00 uur de biologische markt.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ermelo, zo 4 sep, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Eetbare natuur</div><div class='description'>De boswachter neemt u daarom graag mee op een les 'eetbare natuur'. Samen wandelt u over het Landgoed Staverden. </div> <div class='nivo-caption-price'>Zundert, zo 4 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Bloemencorso</div><div class='description'>’s Werelds grootste bloemencorso op zondag 4 september in Zundert.</div> <div class='nivo-caption-price'>Someren</div><div class='nivo-caption-inner'>Die Heise Bierfesten</div><div class='description'>Bereid je voor op een weekend vol Bier, Wein, hübsche Mädchen, Bratwurst und Gesäng! </div> <div class='nivo-caption-price'>Zuna, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Reggestreek Fiets 4-daagse</div><div class='description'>Van 30 augustus t/m 2 september fietsen in het mooiste stukje van de Reggestreek. Met elke dag 35 tot 40 km op de pedalen om de Reggestreek te ontdekken.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ossenzijl, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Vaarsafari met de boswachter</div><div class='description'>Je vaart samen met de boswachter van Staatsbosbeheer in een fluisterboot door de mooiste plekken van de Weerribben.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, di 6 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Salverda Berkumloop</div><div class='description'>De 26ste editie van de Salverda Berkumloop wordt op dinsdagavond 6 september 2016 gelopen in Berkum (Zwolle).</div>
Koopzondag Hengelo
(advertentie)

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo (Ov)

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen