Kies een provincie:
<div class='nivo-caption-price'>Arnhem, zo 11 okt, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>De Sieradenbeurs</div><div class='description'>Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2015 wordt de Sieradenbeurs georganiseerd in Eusebiuskerk te Arnhem.</div> <div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Wandelactiviteit voor senioren</div><div class='description'>Accres houdt elke vrijdag in samenwerking met de Woonmensen en de Nederlandse Wandelbond (NWB) een wandelactiviteit voor senioren.</div> <div class='nivo-caption-price'>Volkel, zo 11 okt, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Heerlijk Hemelrijk Festival in Volkel</div><div class='description'>Heerlijk Hemelrijk Festival toegankelijk voor iedereen. Het aanbod is breed en geschikt voor alle leeftijden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, zo 11 okt</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstfestival in Breda</div><div class='description'>Onder toeziend oog van 24Kitchen chef Danny Jansen worden heerlijke en gezonde gerechten en hapjes bereid. Sport- en voedingscoach Radmilo Soda geeft workshops over een gezonde levensstijl. Ook zijn er allerlei leuke dingen te doen voor kinderen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Weerselo, zo 11 okt, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Weerselose Markt nu ook op zondag</div><div class='description'>De gezelligste markt van Twente waar je nieuwe, gebruikte en antieke goederen kunt kopen en verkopen is nu ook iedere 2e zondag van de maand geopend.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Oktoberfeesten Holland Casino Enschede</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 11 okt, € 4,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Snuffelmarkt Zwolle</div><div class='description'>Tijdens deze Snuffelmarkt in de IJsselhallen kun je heerlijk snuffelen tussen alle oude en nieuwe artikelen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, zo 11 okt, € 3,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Herfstwandeling</div><div class='description'>Maak op zondag 11 oktober een herfstwandeling bij Museum De Laarman.
Je kunt kiezen uit 5, 10 en 25 kilometer. En er is een speciale kidsroute van 2,5 kilometer uitgezet.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hand Hobby Creadagen</div><div class='description'>Op 9, 10 en 11 oktober kun je in Expo Twente van alles vinden op het gebied van quilt, scrapbook, sieraden, origami, cupcakes en nog véél meer...</div>
<%= title %>

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo (Ov)

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen