(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Apeldoorn</div><div class='nivo-caption-inner'>Paard en Pracht</div><div class='description'>Paarden en rijtuigen van het Koninklijk Staldepartement zijn van 26 t/m 29 mei 2016 van dichtbij te bekijken op het Paleis het Loo</div> <div class='nivo-caption-price'>Hoenderloo, vr 27 mei</div><div class='nivo-caption-inner'>Demonstratie Jachthonden</div><div class='description'>De Hannoverse zweethond is een zeldzaam hondenras dat wordt gebruikt om aangeschoten of aangereden wild op te sporen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Sint-Michielsgestel, zo 29 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Kunst- en Cultuurevenement 3 in 1</div><div class='description'>Deze unieke manifestatie wordt gehouden op zondag 29 mei a.s. tussen 11.00 uur en 17.00 uur.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oud Gastel</div><div class='nivo-caption-inner'>Beach weekend</div><div class='description'>Het Beachweekend 2016! Dit jaar in het weekend van 27 t/m. 29 mei!</div> <div class='nivo-caption-price'>Rijssen, za 28 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Nationale Hengeldag</div><div class='description'>Hengelsportvereniging 'Ons Vermaak' uit Rijssen houdt op deze Nationale Hengeldag een koppelwedstrijd aan de visvijver.</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede</div><div class='nivo-caption-inner'>Maker Festival Twente</div><div class='description'>In het weekend van 28 en 29 mei 2016 kun je bij Performance Factory in Enschede je ogen uitkijken bij het Maker Festival.</div> <div class='nivo-caption-price'>Schalkhaar, zo 29 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zeldzaam Mooi</div><div class='description'>Op 29 mei 2016 neemt Zeldzaam Mooi de streekmarkt bij de Oorsprong in Schalkhaar over.</div>
Koopzondag Hengelo
(advertentie)

Koopzondag Hengelo

0,0 (0 beoordelingen)

Vandaag is het koopzondag in het centrum van Hengelo. De winkels zijn van 12:00 tot 17:00 u. geopend.

De winkeliers van De Brink verzorgen deze dag een modeshow. De nieuwste dames-, heren- en kindermode en de jongste trends zijn te zien op de catwalk midden in Hengelo. De modeshows zijn om 13.00 u., 14:30 u. en 16:00 u. en duren 40 minuten en zijn gratis toegankelijk. 

De gemeente geeft de winkeliers de gelegenheid om op bepaalde zondagen open te zijn, dat wil niet zeggen dat alle winkeliers daar gebruik van maken!

waar: Centrum Hengelo, Hengelo (Ov)

datum: 29 mrt 2015

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Koopzondagen