(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/lezing-natuurfotograaf-clifton-buitink/detail.aspx?id=1683356&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 22 feb, € 2,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Natuurfotograaf Clifton Buitink vertelt...</div><div class='description'>Clifton Buitink komt in de bieb vertellen over zijn passies fotografie en de natuur.</div></a> <a href='/dagje-uit/kampeer-outdoor/detail.aspx?id=10130&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, € 8,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kampeer & Outdoor Hardenberg</div><div class='description'>De Evenementenhal Hardenberg staat van vrijdag 23 t/m zondag 25 februari weer vol met alles wat met kamperen en vrije tijd te maken heeft.</div></a>
Kindermiddag Waterbeestjes
(advertentie)

Kindermiddag Waterbeestjes

0,0 (0 beoordelingen)

Wij gaan op 19 juli 2017 samen met kinderen op ontdekkingstocht in het rond het water. Al spelende leren ze meer over waterbeestjes. Vanwege de grote belangstelling is vooraf aanmelden noodzakelijk. De middag is vooral bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Watertorretjes, visjes, slakjes, kikkertjes. Er leeft van alles in en rond de poel op Hof Espelo. Hoe zien ze er uit, wat eten ze en waarom leven ze juist bij het water? Kinderen gaan zelf met schepnetjes, loepjes en flesjes op zoek naar waterbeestjes, samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel. Goed of slecht weer maakt niet uit. Want juist bij een beetje regen worden waterbeestjes heel actief. Het zijn niet voor niets waterbeestjes! Tip: trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden. Schepnetjes kun je bij het bezoekerscentrum lenen.

Praktische informatie
Leeftijd: 4 tot 12 jaar.

Vanwege de grote belangstelling is vooraf aanmelden nodig. Dit kan via (0529) 40 17 31. De kinderen worden in drie groepen verdeeld. Na aanmelding krijg je informatie over de starttijd.

Kosten: € 2,50 per kind. Graag vooraf contant voldoen.
Duur: circa 1 uur.
Tip: trek kleren aan die vies mogen worden en vergeet je laarzen niet!
Een schepnetje kun je op het bezoekerscentrum lenen als je er zelf geen hebt.
Het bezoekerscentrum is geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

website: bekijk de website

waar: Bezoekerscentrum Koetshuis Hof Espelo, Enschede

datum: 19 jul 2017

aanvang: 14:00 uur

prijs: € 2,50 (per kind)

type: Uit met kinderen, Excursie

telefoon: 0529-4017310529-401731