(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Kerstmis in Oud Borne
(advertentie)

Kerstmis in Oud Borne

0,0 (0 beoordelingen)

Oud Borne is vrijdagavond 13 december 2019 het decor voor Kerstmis in Oud Borne! Geniet van een lichtshow, theater, foodtrucks, de fakkeloptocht en stemmige kerstkoren en muziek. 

Aanvang: 17:00 tot 21:00 uur

Kerstmis in Oud Borne wordt geopend door een fakkeloptocht. Kinderen kunnen vanaf 16.45 uur een fakkel ophalen bij de Stephanuskerk aan de Stationsstraat. Vandaar vertrekt de stoet onder aanvoering van een orkest naar de Oale Schöp. De stoet eindigt op de Pellenhof waar een koor kerstliederen zingt. Deelname aan de fakkeloptocht is gratis maar kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

Wat kun je verder verwachten?
Kom naar de Oude Kerk en bekijk een adembenemende lasershow. Ook staan monumentale panden in het licht en zijn straten versierd met ornamenten. En voor kinderen is er een fakkeloptocht.

Nieuw dit jaar zijn de foodtrucks op de Koppelsbrink. Hier verkopen ze overheerlijke gerechten! Wie eens iets anders wil proberen kan zijn hart ophalen op de Internationale Kerstpreuverie.

Ook kun je alvast kerstinkopen doen op de sfeervolle kerstmarkt. Hier vind je leuke kerstdecoraties, brocante, oude ambachten en andere leuke hebbedingetjes.

Verder staat in de Oale Schöp het Kersttafereel centraal. Theatergroep Barst brengt het kerstverhaal tot leven. In de monumentale panden en op straat worden kleine optredens gegeven en solisten, koren, duo’s en ensembles geven miniconcertjes. De Oude Kerkstraat wordt omgedoopt tot Theaterstraat. Daar worden op diverse podia korte acts opgevoerd. 

Bron en foto: Mail organisatie Kerstmis in Oud Borne - Dirk de Graaf

website: bekijk de website

waar: Centrum Borne, Borne

datum: 13 dec 2019

aanvang: 17:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Uit met kinderen, Gratis