(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Kerstmarkt met Monstertruckshow
(advertentie)

Kerstmarkt met Monstertruckshow

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 8 december 2018 is er weer een mooie kerstmarkt in Rijssen.

Tijd: 16.00 tot 21.00 uur
Locatie: Fahrenheitstraat 6G Rijssen
Entree: Gratis

Wat is er te doen? 
Er is genoeg te doen voor jong en oud. Er is een monstertruck die je kunt bekijken. Voor de jongeren zijn er onder andere workshops voederplank en vogelhuisjes maken. Ook kun je gratis in de zweefmolen met Kermit de Kikker. En je kunt gratis met een buggy of een quad op het outdoor parcour.

En voor de ouderen kun je volop eten en drinken, ontmoet de cartoon tekenaar en versier je kerstboom. Ook kun je er veel winter woon accessoires! En je kunt meedoen aan de workshop kerstukjes maken voor het goede doel.

Foto: Pixabay.com - Free Photos

waar: Centrum Rijssen, Rijssen

datum: 08 dec 2018

aanvang: 16:00 uur

einde: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten, Kerstmarkten, Gratis