(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Kerstmarkt Lonneker
(advertentie)

Kerstmarkt Lonneker

5,0 (1 beoordeling)

Op zondag 15 december 2019 zal muziekvereniging Excelsior Lonneker het Dorpsplein in Lonneker omtoveren tot een waar kerstsprookje.

Van 12.00 tot 21.30 uur wordt daar een “Jubileum Kerstmarkt” georganiseerd door de 100-jarige muziekvereniging. Met vele kerstkraampjes en lekkere versnaperingen belooft het een gezellige dag te worden waarbij de muzikale omlijsting onder andere wordt verzorgd door de muziekvereniging zelf en door zanggroep “All Flavours” die volledig in Dickensstijl aanwezig zal zijn bij de kerstmarkt. Daarnaast zullen jachthoornblazers “De Blattbloasers”, de midwinterhoornblazers en het draaiorgel “De Tukker” hun muzikale steentje bijdragen. Voor de kinderen is er naast een schminkkraam ook een draaimolen waar zij zich kunnen vermaken. Om het  winterse sfeertje af te maken kunnen de ijzers ondergebonden worden voor een rondje schaatsen op de ijsbaan. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen in de kerk. 

Foto: mail organisatie

waar: Dorpsplein Lonneker, Lonneker

datum: 15 dec 2019

aanvang: 12:00 uur

type: Beurzen / Markten, Kerstmarkten