(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/winter-open-deur-dagen/detail.aspx?id=1767682&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Mariënheem</div><div class='nivo-caption-inner'>Winter Open Deur Dagen</div><div class='description'>Kom van 14 t/m 31 december naar De Eikelhof Antiek en de Beeldentuin Mariënheem en geniet van de warme kerstsfeer.</div></a> <a href='/dagje-uit/winterfeest/detail.aspx?id=1774130&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hasselt, vr 21 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Winterfeest Hasselt</div><div class='description'>Hasselt viert de winter met een gezellige markt bij de kalkovens, een winterwandeling bij kaarslicht en muziek bij 'Kerst aan de Kaai'.</div></a>
Kerstmarkt Dragonheart
(advertentie)

Kerstmarkt Dragonheart

0,0 (0 beoordelingen)

Kom zondag 9 december 2018 naar deze unieke en gratis te bezoeken kerstmarkt in Middeleeuwse stijl. Met een Ridderkampement, allerlei ambachten en zwaardgevechten.

Aanvang: 11:00 uur tot 17:00 uur

Wil jij ook eens boogschieten, bijlwerpen? En hou je van Fantasy en Hekserij? Kom dan langs! Er zijn ongeveer 35 stands met veelal handgemaakte producten en veel op Fantasy gebied. Ook is er Middeleeuwse live muziek en er wordt voor eten en drinken gezorgd.

Dragonheart, de Grootste Ridderwinkel van Europa, de Taxidermy Room en de Uilentuin zijn te bezoeken! Uiteraard zijn in de winkel en uilentuin honden verboden.

Parkeertip:
- Parkeren tegenover de Buurserstraat 372
- Of bij de Hubo aan de Buurserstraat 244 te Enschede

Foto: Pixabay.com

waar: Erve 't Stroink, Enschede

datum: 09 dec 2018

aanvang: 11:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten, Kerstmarkten, Gratis