(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Keramiekmaand: Beeldentuin
(advertentie)

Keramiekmaand: Beeldentuin

0,0 (0 beoordelingen)

Dit jaar zal voor de 5e keer de Oktober Keramiekmaand in de Tuinen Mien Ruys te Dedemsvaart plaatsvinden.

Vanaf zondag 29 september t/m donderdag 31 oktober is het werk van 10 keramisten te bewonderen. De werken zijn te zien in de verschillende tuinen en de diverse gebouwen.

In oktober, wanneer de herfst haar intrede doet met mooie kleuren zijn de Tuinen een schitterende plaats om als podium te dienen voor keramiek.

De opening vindt plaats op zondag 29 september om 15.00 uur. Thea Dijkema, keramiste en eigenaar van Beeldentuin Witharen zal de opening verrichten, zij is vanaf het begin betrokken geweest bij de organisatie.

Foto: Tuinen Mien Ruys/ Paulien Ploeger

 

website: bekijk de website

waar: Tuinen Mien Ruys, Dedemsvaart

datum: 29 sep 2019

aanvang: 15:00 uur

einde: 00:00 uur

type: Uit met kinderen, Overig