(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 30 mrt, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Oriëntal Ladies Night</div><div class='description'>Kom donderdag 30 maart naar de Oriental Ladies Night en geniet van een orientaals bazaar en demonstraties van styling, make-up en dans.</div> <div class='nivo-caption-price'>Denekamp, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarskermis Denekamp</div><div class='description'>Vanaf vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april is er weer kermis in Denekamp op het Nicolaasplein. </div>
Historische middag in de Bibliotheek
(advertentie)

Historische middag in de Bibliotheek

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmiddag 18 februari 2017 presenteren een aantal organisaties op historisch gebied zich in de Centrale Bieb in Enschede. 

Verschillende organisaties zullen verhalen vertellen over de historie van de stad Enschede. Naast deze organisaties zullen er ook diverse kraampjes aanwezig zijn namens histrische verenigingen uit Enschede en omstreken. En in het speciaal: het archief Zonnebeek die o.a. het familiearchief van de familie Van Heek beheert. 

Waarom deze middag wordt georganiseerd?
Geert Bekkering: ''Wij denken dat er vast mensen in en rondom Enschede wonen die wat meer willen weten over de dingen van vroeger in Enschede. En Enschedeërs kunnen op deze manier zien wat de historische verenigingen te bieden hebben''.  

Hopelijk tot ziens op zaterdagmiddag 18 februari.

waar: Bibliotheek Enschede, Enschede

datum: 18 feb 2017

aanvang: 14:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Beurzen / Markten, Excursie

telefoon: 053-4804804053-4804804