(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Diepenheim</div><div class='nivo-caption-inner'>Schuttersfeesten Diepenheim</div><div class='description'>Van 22 t/m 24 september zijn de Diepenheimse Schuttersfeesten. Een gezellig programma met Kunsten op Straat op zondagmiddag als één van de hoogtepunten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Lemelerveld, vr 22 sep, € 6,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Spooktocht Maïsdoolhof Lemelerveld</div><div class='description'>Ben jij geen bangerik? Kom dan op vrijdag 22 september naar het Groot Sallandse Maïsdoolhof voor een spooktocht.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 23 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Vogelliefhebbers kunnen zaterdag 23 september naar de bekendste en grootste overdekte vogelmarkt van Europa, in de IJsselhallen Zwolle.</div>
Historische middag in de Bibliotheek
(advertentie)

Historische middag in de Bibliotheek

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmiddag 18 februari 2017 presenteren een aantal organisaties op historisch gebied zich in de Centrale Bieb in Enschede. 

Verschillende organisaties zullen verhalen vertellen over de historie van de stad Enschede. Naast deze organisaties zullen er ook diverse kraampjes aanwezig zijn namens histrische verenigingen uit Enschede en omstreken. En in het speciaal: het archief Zonnebeek die o.a. het familiearchief van de familie Van Heek beheert. 

Waarom deze middag wordt georganiseerd?
Geert Bekkering: ''Wij denken dat er vast mensen in en rondom Enschede wonen die wat meer willen weten over de dingen van vroeger in Enschede. En Enschedeërs kunnen op deze manier zien wat de historische verenigingen te bieden hebben''.  

Hopelijk tot ziens op zaterdagmiddag 18 februari.

waar: Bibliotheek Enschede, Enschede

datum: 18 feb 2017

aanvang: 14:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Beurzen / Markten, Excursie

telefoon: 053-4804804053-4804804