(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Klarenbeek, zo 5 mrt, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Natte Laarzentocht door het Beekbergerwoud</div><div class='description'>Kom op zondag 5 maart 2017 naar Beekbergerwoud te Klarenbeek voor een natte laarzentocht.</div> <div class='nivo-caption-price'>Rheden, zo 5 mrt, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Op zoek naar IJslandse Paarden in Rheden</div><div class='description'>Wandel samen met een boswachter op zondag 5 maart 2017 bij bezoekerscentrum Veluwezoom te Rheden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>IBIZA Xperience Fair in Eindhoven</div><div class='description'>Op zaterdag 11 en zondag 12 maart vindt in Beursgebouw Eindhoven alweer de vierde editie plaats van de succesvolle IBIZA Xperience Fair.</div> <div class='nivo-caption-price'>Breda, wo 15 mrt, € 7,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Snerttocht</div><div class='description'>Op woensdag 15 maart 2017 start om 10:00 uur de tweede snerttocht  bij het Boshuis te Breda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Losser, di 28 feb</div><div class='nivo-caption-inner'>Kindercarnaval Losser</div><div class='description'>Alle kinderen in Losser mogen op 28 februari meedoen met de optocht voor de jeugd in Losser.</div> <div class='nivo-caption-price'>Luttenberg, € 9,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Tuinexpo Salland</div><div class='description'>Dé plek voor tuinliefhebbers. Van 3 t/m 6 maart vind je hier alles op het gebied van tuinieren; van gereedschap tot sierhekwerk!</div>
Historische middag in de Bibliotheek
(advertentie)

Historische middag in de Bibliotheek

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmiddag 18 februari 2017 presenteren een aantal organisaties op historisch gebied zich in de Centrale Bieb in Enschede. 

Verschillende organisaties zullen verhalen vertellen over de historie van de stad Enschede. Naast deze organisaties zullen er ook diverse kraampjes aanwezig zijn namens histrische verenigingen uit Enschede en omstreken. En in het speciaal: het archief Zonnebeek die o.a. het familiearchief van de familie Van Heek beheert. 

Waarom deze middag wordt georganiseerd?
Geert Bekkering: ''Wij denken dat er vast mensen in en rondom Enschede wonen die wat meer willen weten over de dingen van vroeger in Enschede. En Enschedeërs kunnen op deze manier zien wat de historische verenigingen te bieden hebben''.  

Hopelijk tot ziens op zaterdagmiddag 18 februari.

waar: Bibliotheek Enschede, Enschede

datum: 18 feb 2017

aanvang: 14:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Beurzen / Markten, Excursie

telefoon: 053-4804804053-4804804