(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Wijhe, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>IJsseltheaterfietstocht</div><div class='description'>Fiets mee met de IJsseltheaterfietstocht op 27 en 28 mei waarbij je theater- en muziekvoorstellingen op bijzondere plekken ziet.</div> <div class='nivo-caption-price'>Tuk, zo 28 mei, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zondagswandeling over Woldberg</div><div class='description'>Op zondag 28 mei is er een zondagswandeling over de Woldberg met een gids van het Staatsbosbeheer.</div> <div class='nivo-caption-price'>Sint Isidorushoeve</div><div class='nivo-caption-inner'>Zomerfeesten De Hoeve</div><div class='description'>Kom in het Hemelvaartsweekend, 24 t/m 28 mei naar 
Sint Isidorushoeve voor de gezellige en groots opgezette Zomerfeesten!</div>
Historische middag in de Bibliotheek
(advertentie)

Historische middag in de Bibliotheek

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdagmiddag 18 februari 2017 presenteren een aantal organisaties op historisch gebied zich in de Centrale Bieb in Enschede. 

Verschillende organisaties zullen verhalen vertellen over de historie van de stad Enschede. Naast deze organisaties zullen er ook diverse kraampjes aanwezig zijn namens histrische verenigingen uit Enschede en omstreken. En in het speciaal: het archief Zonnebeek die o.a. het familiearchief van de familie Van Heek beheert. 

Waarom deze middag wordt georganiseerd?
Geert Bekkering: ''Wij denken dat er vast mensen in en rondom Enschede wonen die wat meer willen weten over de dingen van vroeger in Enschede. En Enschedeërs kunnen op deze manier zien wat de historische verenigingen te bieden hebben''.  

Hopelijk tot ziens op zaterdagmiddag 18 februari.

waar: Bibliotheek Enschede, Enschede

datum: 18 feb 2017

aanvang: 14:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Evenementen, Beurzen / Markten, Excursie

telefoon: 053-4804804053-4804804