(advertentie)
Hexel on Wheels
(advertentie)

Hexel on Wheels

0,0 (0 beoordelingen)

Kom in het paasweekend op zaterdag 20 april en maandag 22 april 2019 naar Hexel on Wheels in Hoge Hexel en geniet van een spetterend auto- en motorcrossevenement.

Hexel on Wheels is het crossevenement dat ieder jaar in het Paasweekend wordt georganiseerd. Er is voor elk wat wils. Neem een kijkje in het rennerskwartier of geniet van sportwagens en oude pantservoertuigen. De wedstrijden van de zaterdag worden gedomineerd door de plaatselijke helden die met hun bromfiets of auto de professioneel aangelegde baan trotseren.

Op Paasmaandag begint de dag weer waar zaterdag mee is geëindigd, namelijk het crossen! Paasmaandag staat in het teken van bruut geweld op de baan waarbij 1 ding telt: winnen!! In verschillende klassen zoals de MX1A/2A & MX1B/2B voor de motoren wordt gestreden om de grootste beker. Het vijf-wielige gerace dat door de autocrossers wordt verzorgd is ingedeeld op basis van de paarden onder de kap!!

Parkeren: volg borden ‘Hexel on Wheels’ (P1, P2 en P3) aan de hand van de pijlen te volgen. P1, P2 en P3 zijn gratis en onbewaakte parkeerterreinen. Het betreden van het terrein evenals het parkeren van uw vervoersmiddel geschiedt geheel op eigen risico.

Entreeprijzen Paaszaterdag
0 t/m 3 jaar - Gratis
4 t/m 12 jaar - Gratis
13 jaar en ouder - Gratis

Entreeprijzen Paasmaandag
0 t/m 3 jaar - Gratis
4 t/m 12 jaar - Gratis
13 jaar en ouder - € 10,-

foto: RTV-Oost / Peter de Haan

website: bekijk de website

waar: Feestterrein Hexel, Hoge Hexel

prijs: Gratis

extra prijsinformatie: Paasmaandag €10,- per volw.

type: Evenementen, Uit met kinderen

openingstijden:
ma09:00-18:00
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za11:30-16:00
zogesloten