(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/crea-weekend-voorjaar/detail.aspx?id=10076&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Crea Weekend Hardenberg</div><div class='description'>Van 23 t/m 25 maart kun je volop hobby-inspiratie opdoen of een creatieve hobby ontdekken.</div></a> <a href='/dagje-uit/streekmarkt-de-smaak-van-zwolle/detail.aspx?id=1512364&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 25 mrt, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>De Smaak van Zwolle</div><div class='description'>Kom zondag 25 maart naar de leukste markt van Zwolle. Hier vind je  heel veel heerlijke streekproducten.</div></a>
Het Verhaal van Kampen
(advertentie)

Het Verhaal van Kampen

0,0 (0 beoordelingen)

Laat je op 10 februari 2018 in de Oudestraat verrassen door allerlei acts waarbij Avercamp en zijn werk een rol spelen.

In de zestiende eeuw leefde in Kampen de schilder Hendrick Avercamp. Zijn schilderijen zijn rijk aan details en vertellen het leven van toen. Avercamp is de inspiratiebron voor Het Verhaal van Kampen op 10 februari 2018.

Deze editie wordt het publiek in de Oudestraat van Kampen verrast met (theatrale)acts waarbij Avercamp zelf en zijn werk een rol spelen. Kom je hem tegen? Dan heb je zowaar een Meet & Greet met de Stomme van Kampen. Bied mee op zijn grote werk en word geïnformeerd over de diverse verhalen van Kampen tijdens deze winterse editie van Het Verhaal van Kampen. Het evenement vindt plaats tussen 13.00 – 17.00 uur.

Hart van het evenement zijn allerlei bijzondere, kleinschalige, culturele activiteiten waarmee Kampen zichzelf neerzet als een hartelijke Hanzestad die het waard is om (weer) te bezoeken. Met korte pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud willen we de bezoekers van Kampen een extra ervaring meegeven.

Het evenement is een initiatief van de vijf culturele organisaties; Quintus, de Stadsgehoorzaal, het Archief, het Stedelijk Museum en Bibliotheek Kampen. Zij werken daarbij nauw samen met Kamper Events.

foto: Quintus/Hetty Saris

waar: Oudestraat, Kampen

datum: 10 feb 2018

aanvang: 13:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Uit met kinderen, Gratis