(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Herfstjongleerweek
(advertentie)

Herfstjongleerweek

0,0 (0 beoordelingen)

Ga mee voor een weekend jongleren aan de Universiteit Twente op vrijdag 11 oktober en 13 oktober 2019.

Het jaarlijkse Herfst Jongleer Weekend in Enschede is een van de grootste evenementen in Nederland. Dit jaar belooft een diversiteit aan workshops: een volleyclubtoernooi, een jongleer fight night en een feest. Met tweehonderd jongleurs die in één weekend samenkomen, wie weet wat zich zal ontvouwen?

Praktische informatie
Wanneer: 11-13 oktober 2019
Waar: Universiteit Twente Sports Centre, De Hems 20, Enschede, Nederland (nabij de grens met Duitsland)
Tijden: vrijdag 20:00 - zondag 17:00
Website: http://www.ejvcatchup.nl/hjw
Contact: hjw@ejvcatchup.nl

U kunt slapen in stapelbedden in hutten op het terrein of kamperen in uw eigen tent in de buurt van de sportschool. Registreer je vroeg voor hutten omdat ze altijd uitverkocht zijn.

Als u zich vooraf registreert, kost een weekendcamping € 38 en de hutaccommodatie € 50. Diner op zaterdagavond en ontbijt op zaterdag en zondag is aanwezig.

** Pre-registratie is nu gesloten, maar dagkaarten en campingtickets zijn beschikbaar op de conventie. **

Foto:Pixabay.com/ Sarah Richter 

website: bekijk de website

waar: Universiteit Twente, Enschede

prijs: € 38,00 (p.p)

extra prijsinformatie: Als u zich vooraf registreert, kost een weekendcamping € 38 en de hutaccommodatie € 50. Diner op zaterdagavond en ontbijt op zaterdag en zondag is aanwezig.

type: Overig, Sportief

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr20:00-00:00
zagesloten
zo17:00-00:00