(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Herfst Toertocht
(advertentie)

Herfst Toertocht

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert toerclub H.W.V. haar eerste veldtoertocht van het nieuwe seizoen 2019-2020.

De starttijd is tussen 9:30 en 10:30 uur.

Deze tocht over 35 of 50 km, wordt door velen beschouwd als een mooie opwarmer voor het nieuwe MTB seizoen, ook voor startende MTB fietser een ultieme uitdaging om de fiets te pakken. Een aansprekend parcours is weer voor u uitgezet door de staatsbossen van Hardenberg en Ommen. De tocht leidt u via smalle bospaden en venijnige klimmetjes naar de Besthemerberg.

De 50 km route brengt u naar de hellingen van de Archemerberg. Deze routes zijn uitgezet over een sterk geaccidenteerd terrein. Onderweg zullen er stops zijn waar u even op adem kunt komen.

Scan en Go is aanwezig, gemakkelijk en snel met je lidmaatschap kaart van de NTFU/KNWU inschrijven, kosten € 6,00 per persoon.

De tocht start vanuit de kantine van tennishal de Match, sportpark de Boshoek, Hessenweg 76 in Hardenberg (aan de N34). Dit betekent dat er voldoende parkeerplaatsen en kleedruimtes zijn. Hier is er dan na afloop ook gelegenheid te douchen en/of na te praten onder genot van een hapje of een drankje.

Foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Sportpark De Boshoek, Hardenberg

datum: 27 okt 2019

aanvang: 09:30 uur

einde: 10:30 uur

prijs: € 6,00 (p.p.)

type: Herfstvakantie, Wandelen / Fietsen, Sportief