(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Groot Multiculturele feest
(advertentie)

Groot Multiculturele feest

0,0 (0 beoordelingen)

Met een groot multicultureel feest voor alle inwoners van de gemeente Deventer viert de stichting Vrouwen voor Elkaar op zaterdagmiddag 21 september 2019 in Humanitas haar 25-jarig jubileum. Kennismaken met de 14 nationaliteiten en culturen die deel uitmaken van Vrouwen voor Elkaar staat centraal. Dat gebeurt met een uitgebreid, gratis toegankelijk programma vol muziek en dans, met workshops voor jong en oud, en met diverse kramen met eten, kleding, schilderijen, kralen en nog veel meer. Er is een verloting met veel mooie prijzen en als klap op de vuurpijl geeft Olga Commandeur, bekend van het tv-programma ´Nederland in Beweging´, een beweegworkshop van een uur.

Het feest is van 12.00 tot 17.00 uur in woonzorgcentrum van Humanitas aan de Radboudlaan 1. Burgemeester Ron König verricht om 13.00 uur de officiële opening. 

Het multiculturele feest wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de stichting Wesselings-van Breemen, de stichting Erven Witteveen, Salland Verzekeringen, WijDeventer en Humanitas.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/vrouwenvoorelkaardeventer/

Foto:Humanitas/ mail

 

website: bekijk de website

waar: Stichting Woon- En Zorgcentrum Humanitas, Deventer

datum: 21 sep 2019

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Beurzen / Markten, Workshops, Gratis