(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Grolsch Open Brouwerijdag
(advertentie)

Grolsch Open Brouwerijdag

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 25 mei ’19 organiseert Grolsch, in het kader van ‘de Week van het Nederlandse Bier’, de Grolsch Open Brouwerijdag.  Op deze dag kunnen bezoekers voor slechts €10 de Grolsch Brouwerij komen bezoeken. Tijdens deze dag komt alles wat je over Grolsch wilt weten voorbij: Onze rijke geschiedenis, het brouwen van de karakteristieke pils-smaak, en natuurlijk ook de typische Grolsch reclames.

Brouwerij Tour
Bezoekers volgen op deze dag géén begeleide Brouwerij tour, maar kunnen op hun eigen tempo de Brouwerij doorwandelen. Onderweg kunnen Grolsch medewerkers je eventueel uitleg geven. Daarnaast is er de mogelijkheid de allernieuwste Grolsch bieren te proeven. Ook kunnen op deze dag de Grolsch shop en ons museum worden bezocht.

Grote Grolsch Pubquiz 2019
Tijdens de Grolsch Open Brouwerijdag op zaterdag 25 mei ’19, zal ook de Grote Grolsch Pubquiz georganiseerd worden. Om klokslag 16:00 uur begint deze pubquiz, waarin aan de hand van een aantal lastige vragen je bierkennis op de proef wordt gesteld. De winnaar van deze Grote Grolsch Pubquiz 2019, wint 4 toegangskaarten voor de Zwarte Cross!

foto: Mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Grolsch Bierbrouwerij Nederland, Enschede

datum: 25 mei 2019

aanvang: 09:00 uur

prijs: € 10,00

type: Open dagen

telefoon: 053 48 33 290053 48 33 290