(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 27 apr</div><div class='nivo-caption-inner'>Konigsdag Kampen</div><div class='description'>Kampen heeft weer een vol programma tijdens Koningsdag met spelletjes en veel muziek. </div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 29 apr, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Schoon Vertier Festival Deventer</div><div class='description'>Deventer komt met een nieuw festival op zaterdag 29 april. Het 'Schoon Vertier Festival', geschikt voor alle kunst en cultuur liefhebbers!</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Win vrijkaarten</div><div class='description'></div>

dagje uit

 (6 gevonden)
toon op kaart

Biologische Boerenmarkt, Apeldoorn

63,8 km
do 27 apr 09:00

Biologische Boerenmarkt Apeldoorn. Iedere donderdag is er in het op het Leienplein van 09:00 uur tot 14:00 uur de biologische markt.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 13 mei 11:00 Gratis

Kom op 13 en 14 mei kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

KRANG Festival, Hengelo Ov.

10,1 km
do 25 mei 11:00

Op 25 mei, Hemelvaart, organiseert Hengelo een gloednieuw festival: KRANG. Laat je verrassen door de diversiteit aan kunst, cultuur en eten.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 15 jul 11:00 Gratis

Kom op 15 en 16 juli kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 26 aug 11:00 Gratis

Kom op 26 en 27 augustus kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

Vennefair, Markelo

26,2 km
zo 10 sep 11:00 Gratis

Zondag 10 september wordt rond Café Vennebekken in Markelo weer de gezellige Vennefair gehouden met muziek, leuke koopjes en gezelligheid.