(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Groenlo, zo 16 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Paasmarkt in Groenlo</div><div class='description'>Kom op eerste paasdag (16 april 2017) naar Leemland te Groenlo, want daar zal er een gezellige paasmarkt worden georganiseerd met een paar mini-workshops en kinderactiviteiten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Veghel, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>FeelGoodShopEvent Veghel</div><div class='description'>Op 25 en 26 maart 2017 opent Feel good & Shop Event voor de derde keer haar deuren. De Noordkade in Veghel wordt voor twee dagen omgetoverd in een shopwalhalla waar de feel good vibes duidelijk voelbaar zijn. Hét event voor de vrouw van nu die graag op de hoogte blijft van de laatste trends.</div> <div class='nivo-caption-price'>Eindhoven, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Fotoclub De Fotoschouw in Eindhoven exposeert!</div><div class='description'>Kom in het weekend van 25 en 26 maart naar Wijkgebouw 't Slot in Eindhoven voor de jaarlijkse expositie van Fotoclub De FotoSchouw.</div> <div class='nivo-caption-price'>Gramsbergen, za 25 mrt, € 4,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Gramsberger Torentocht</div><div class='description'>Ga op 25 maart mee wandelen over verharde wegen en onverharde paden door de natuurrijke buurtschappen rond Gramsbergen.</div> <div class='nivo-caption-price'>Schalkhaar, zo 26 mrt, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Streekmarkt Schalkhaar</div><div class='description'>Zondag 26 maart presenteren tientallen deelnemers hun waren en diensten, variërend van lokale lekkernijen tot ambachten.</div> <div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 26 mrt</div><div class='nivo-caption-inner'>Voorjaarswandeling met amfibietelling</div><div class='description'>Maak zondag 26 maart een unieke wandeling met het IVN door het Haaksbergerveen en help mee met het tellen van de amfibieën.</div>

dagje uit

 (6 gevonden)
toon op kaart

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 25 mrt 11:00 Gratis

Kom op 25 en 26 maart kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

Biologische Boerenmarkt, Apeldoorn

63,8 km
do 30 mrt 09:00

Biologische Boerenmarkt Apeldoorn. Iedere donderdag is er in het op het Leienplein van 09:00 uur tot 14:00 uur de biologische markt.

Oriental Ladies Night, Enschede

0,3 km
do 30 mrt 19:30 Gratis

Kom donderdag 30 maart naar de Oriental Ladies Night en geniet van een orientaals bazaar en demonstraties van styling, make-up en dans.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 13 mei 11:00 Gratis

Kom op 13 en 14 mei kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 15 jul 11:00 Gratis

Kom op 15 en 16 juli kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.

Middeleeuws Weekend Dragonheart, Enschede

3,9 km
za 26 aug 11:00 Gratis

Kom op 26 en 27 augustus kijken bij het Middeleeuws tentenkamp van Dragonheart. Er zijn oude ambachten, roofvogels en zwaardgevechten.