(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Full Color Festival
(advertentie)

Full Color Festival

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 staat het stadspark bomvol muziek, theater en activiteiten. Dit jaar is de cultuurmarkt voor het eerst ook op vrijdagavond en nieuw is ook de Full Color Run!

Thema 2019: Colorful moments

Vrijdag 21 juni (18.00 - 00.00 uur) begint je weekend goed bij het Full Color Festival! We starten met de Full Color Run, gaan op het hoofdpodium door met te gekke bands zoals Luminize, Bokkers en Stones Sessions en voor het eerst is ook de cultuurmarkt op vrijdagavond te bezoeken! Tussendoor even wat rust en nieuwe talenten ontdekken? Neem dan een kijkje op de Natuurspeelplaats en het Scoutingterrein.

Zoals je gewend bent van het Full Color Festival, is het in het stadspark op zaterdag 22 juni (12.00 - 00.00 uur) een komen en gaan van muziek, theater en dans, workshops, lekkernijen en andere snuisterijen! Lekker snuffelen op de cultuurmarkt, activiteiten voor jong en oud op het Scoutingterrein en de Natuurspeelplaats, grappige pop up acts die je verbazing wekken, toffe lokale bandjes en een steengoede line up op het hoofdpodium.

Voor het uitgebreide programma kijk op de website.

foto: Pixabay.com / Prashant Sharma

website: bekijk de website

waar: Kamper Stadspark, Kampen

prijs: Gratis

type: Evenementen, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr18:00-23:59
za12:00-23:59
zogesloten