(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Foodstock: nieuw festival rond eten, drinken en muziek
(advertentie)

Foodstock: nieuw festival rond eten, drinken en muziek

3,0 (1 beoordeling)

Foodstock is een nieuw, driedaags, gratis toegankelijk evenement in Eindhoven. Het laatste weekend van juli wordt het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e) omgedoopt tot een gebied waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.

Het gratis toegankelijke festival voor alle leeftijden hoopt dat vele Eindhovenaren komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen vinden. De creatieve foodtrucks vormen de basis van het 'grote openluchtrestaurant'. 

Bands en dj's

Op twee kleine podia is er ruimte voor muziek. Op het ‘Livestock’ podium treden allerlei muzikanten op. Je kunt denken aan een singer/songwriter of een zangeres met akoestische gitaarbegeleiding of een bandje.

Het tweede podium zal door het leven gaan als ‘Deepstock’ en hier wordt een programmering ingevuld met uitsluitend dj’s. De genres die zij brengen zijn de mildere stijlen, zoals deephouse en techhouse. 

Het nieuwe festival wil bijdragen aan een beter milieubewustzijn en heeft aandacht voor streekproducten, biologisch eten & drinken, duurzaamheid en recycling. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke activiteiten.

Tijden: 

vrijdag 16.00 | 00.00
zaterdag 12.00 | 00.00
zondag 12.00 | 22.00

waar: Technische Universiteit Eindhoven, Eindhoven

prijs: Gratis

type: Evenementen, Uit met kinderen, Overig

telefoon: 040-2544490040-2544490

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr16:00-23:59
za12:00-23:59
zo12:00-22:00