(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Foodcamp Heino
(advertentie)

Foodcamp Heino

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 11 oktober 2019, kunnen kinderen en hun ouders niet alleen lekker bewegen tussen de koeien, maar ook gezonde streekgerechten maken en proeven met een echte chef-kok. De ingrediënten zoveel mogelijk van de lokale boerderij en tuinderij. Kinderen mogen de ingrediënten zelf verzamelen. Alles wordt bereid met minimale toevoegingen als suiker en zout door het gebruik van smaakvolle producten van de boerderij.

De Foodcamp vindt plaats bij biologisch varkensbedrijf Neimeijer in Heino, vlakbij Zwolle. Zij nemen de deelnemers mee over de boerderij en laten zien wat er voor nodig is om ambachtelijk vlees op hun boerderij te produceren. Chef-kok Remco Jansen van Coperto Restobar van Pillows Grand Hoter Ter Borch uit Zwolle kookt samen met kinderen en ouders in en om de LekkerBoer foodtrailer. Alex de Bruijne van Fitclub Enjoy neemt de deelnemers mee in een kind-ouder bootcamp over het erf, tussen de varkens. 

Foto:Lekker Boer/ mail

website: bekijk de website

waar: Bosweg 4, Heino

datum: 11 okt 2019

aanvang: 00:00 uur

prijs: € 7,50 (p.p)

extra prijsinformatie: Deelname geschiedt geheel op eigen risico en in goede gezondheid. De organisatie en haar partners aanvaarden bij ongeval of letsel geen enkele aansprakelijkheid, kosten zijn geheel voor rekening van deelnemer.

type: Uit met kinderen, Overig


reserveer