(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Filosofische boekbespreking
(advertentie)

Filosofische boekbespreking

0,0 (0 beoordelingen)

"Een opvallend kenmerk van het democratische leven en de huidige tijd is dat burgers bijna overal gefrustreerd zijn over de politiek, en met goede reden.

Het publieke discours bestaat of uit managers jargon en technocratische praatjes, of uit vastgeroeste, wrokkige standpunten die de deelnemers elkaar toeschreeuwen, en niet uit debatten op basis van argumenten. Het resultaat is een hol publiek discours, zonder enige morele betekenis....." schrijft Michael Sandel. 

Op donderdag 14 november 2019 bespreken Jan Willem Arends en John Bos in het Etty Hillesum Centrum een aantal delen van dit belangwekkende boek en gaan met u in debat. Hoe kunnen we het politieke debat weer terugbrengen?  

Sandel zegt: "Een van de grootste struikelblokken voor een - in morele zin - robuuster debat is de sluimerende angst om van mening te verschillen."

Locatie: Etty Hillesum centrum , Roggestraat 3,  Deventer
Aanvang: 20.00 uur
Toegang  € 7,50.
Opgave: administratie@ettyhillesumcentrum.nl 

Foto:Pixabay.com/Dariusz Sankowski 

 

website: bekijk de website

waar: Etty Hillesum Centrum, Deventer

datum: 14 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 7,50 (p.p)

type: Overig

telefoon: 0570-6410030570-641003