(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Film: Tully
(advertentie)

Film: Tully

0,0 (0 beoordelingen)

De film 'Tully' draait woensdag 13 februari 2019 bij het Kulturhus in Denekamp.

Marlo heeft normaal gesproken alles onder controle. Maar na de bevalling van haar derde kind wordt dat een mission impossible. Ze laat van vermoeidheid de telefoon uit haar hand vallen, bovenop de baby die ze vervolgens maar niet rustig krijgt. Het liefst zou ze zich opsluiten in de badkamer om te ontsnappen aan haar gezin. Haar steenrijke broer oppert om een nanny in te huren voor de avond en de nacht.

Een aanbod waar Marlo eerst niets van wil weten, maar dat ze na een aantal weken toch dankbaar aanvaardt. Nanny Tully blijkt zo’n godsgeschenk dat de uitgeputte Marlo zichzelf langzaam hervindt en de grip op haar leven terugkrijgt. Tussen de twee vrouwen ontstaat een bijzondere band. Het blijkt dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze in eerste instantie dachten.

Scenarioschrijfster Cody Diablo is zelf moeder van drie kinderen en had na de geboorte van haar derde ook een periode een ‘night nanny’ in huis. Aan de hand van haar eigen ervaring én de input van een groot aantal jonge moeders die speciaal voor deze film een vragenlijst invulden, kwam een script tot stand zonder valse romantiek, roze wolken en cliché’s, maar met veel herkenbare en soms hilarische situaties. Regisseur Jason Reitman kennen we nog van het verfrissende 'Juno', over een tienerzwangerschap.

Kosten: €7,50 incl. koffie/thee

foto: pixabay.com / Sanjasy

website: bekijk de website

waar: Kulturhus Denekamp, Denekamp

datum: 13 feb 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 7,50 (incl. koffie/thee)

type: Film

telefoon: 0541-745300 0541-745300


reserveer