(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Fietstocht: Streekproductenroute
(advertentie)

Fietstocht: Streekproductenroute

0,0 (0 beoordelingen)

Een prachtige fietsroute op woensdag 21 augustus 2019 van ca. 32 km door het buitengebied van Beuningen en De Lutte met onderweg zeven stops bij diverse streekproducenten. Deelnemers maken kennis met diverse bedrijven in De Lutte en Beuningen.

Er zijn o.a. stops voor koffie met lekkers, een kaasproeverij, een ijsje, een zuivelproduct en diverse hapjes van streekproducenten op bijzondere locaties. Ook kunnen de deelnemers een hortensiatuin bekijken. De start is tussen 10.00 - 12.00 uur bij de Tourist info in Beuningen (in restaurant Sterrebos). De fietsers maken kennis met streekproducten en het landleven terwijl ze onderweg genieten van het prachtige landschap en de gastvrijheid van de ondernemers. Deelname bedraagt €12,50 p.p. inclusief genoemde consumpties.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Café Streekrestaurant 't Sterrebos, Beuningen (Ov)

datum: 21 aug 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 12:00 uur

prijs: € 12,50 (p.p.)

type: Wandelen / Fietsen