(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Fietstocht De Boer Op
(advertentie)

Fietstocht De Boer Op

0,0 (0 beoordelingen)

Altijd al eens een kijkje willen nemen op een boerderij? Neem dan op woensdag 14 augustus 2019 deel aan de gezellige Familiefietsdag de Boer op Diepenheim! De route is ca. 38 km lang en staat volledig in het teken van een dagje de boer op.

De fraai uitgezette route gaat dit jaar richting Markvelde, door het prachtige natuurgebied van het Achterveld, via mooie fietspaden door het glooiende landschap naar Neede en dan naar Noordijk.

De eerste stop is bij de boerderij van de familie Baak, tevens koffiestop. Op deze boerderij zie je koeien en kalveren. De stal is voorzien van een melkrobot.

Bij Loon- en grondverzetbedrijf Timmerije maak je kennis met de imposante werktuigen die momenteel gebruikt worden bij diverse werkzaamheden. Tevens worden op deze locatie overheerlijke pannenkoeken gebakken.

De volgende stop is de Leerkotte een kleinschalige vakantieboerderij waar mensen met een zorgbehoefte en hun partner, gezin of familie/vrienden terecht kunnen voor een onbezorgde vakantie.

Daarna vertrek je richting het melkveebedrijf van de fam. Tyert. Op dit bedrijf is de stal voorzien van 200 ligplaatsen met ‘greenbedding’, melkrobots, mestrobots en een automatisch voersysteem.

Onderweg kun je ook een kijkje nemen bij Watermolen den Haller, het Gedenkbos, Natuurpark Kronenkamp, en de Natuurobservatietoren op de Needse berg.

De kosten voor deelname bedraagt €2,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meedoen. Starten kan tussen 9.00 - 12.00 uur vanaf Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De locaties zijn tot 16.00 uur geopend. Organisatie is in handen van Vrouwen van Nu afd. Diepenheim.

www.vrouwenvannu.nl/diepenheim

foto: Pixabay.com / MabelAmber

website: bekijk de website

waar: Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

datum: 14 aug 2019

aanvang: 09:00 uur

einde: 12:00 uur

prijs: € 2,50 (per persoon)

type: Uit met kinderen, Wandelen / Fietsen