(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Fietsexcursie tussen Katerveer en Hanzeboogbrug
(advertentie)

Fietsexcursie tussen Katerveer en Hanzeboogbrug

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 22 september organiseer IVN een fiets tocht voor jong en oud.

Zondag 22 september organiseert IVN Zwolle een fietsexcursie van 17 kilometer langs o.a. de nieuwe en de oude natuur in de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle.

Hoe heeft de natuur zich, nadat het werk klaar is, ontwikkeld. We mogen juichen over alle aanwinsten en treuren over het moois dat we hebben moeten prijsgeven.

De excursie start bij de Vreugdehoeve, Zalkerveer 20.

Aanvang van de fietstocht is 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.Stevig schoeisel en een verrekijker worden sterk aanbevolen.

Foto: Pixabay/Homecare

 

 

website: bekijk de website

waar: De Vreugdehoeve, Zwolle

datum: 22 sep 2019

aanvang: 14:00 uur

prijs: Gratis

type: Wandelen / Fietsen, Sportief