(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Fest-event
(advertentie)

Fest-event

0,0 (0 beoordelingen)

Laat je verrassen, vermaken en verwonderen van 24 t/m 26 mei 2019 in Hardenberg. Geniet van de nieuwste trends, entertainment en veel meer!

Beleef de zomer als nooit tevoren… op Fest-Event in Hardenberg. Het evenement dat al je zintuigen prikkelt. Laat je verrassen, vermaken en verwonderen, ga op ontdekkingstocht en geniet de hele dag van de nieuwste trends, lekker eten en drinken, workshops, entertainment en heel veel meer. Ben jij erbij op 24, 25 en 26 mei aanstaande?

Het bruisende outdoor event
Fest-Event is hét bruisende outdoor event voor jong en oud, waar van alles te zien, te doen en te beleven is. Struin langs prachtig ingerichte pagodetenten met fraaie producten, handige noviteiten en de nieuwste zomertrends. Pak een terrasje, geniet van optredens of ga lekker actief aan de slag. Dit mag je niet missen!

Trendy, ambachtelijk, creatief en culinair
Wat je allemaal kunt verwachten tijdens Fest-Event? Wat dacht je van trendy producten en accessoires voor binnen en buiten, sieraden, beauty en fashion tot en met tijdloze kunst en lokale delicatessen? Ambachtelijk, creatief, culinair en natuurlijk ook gewoon heel leuk en lekker. En de kinderen? Ook die vervelen zich geen moment.

Voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters!
Heb jij ook zin in een heerlijk dagje sfeervol, gezellig en ongedwongen shoppen in de buitenlucht? Kom dan naar Fest-Event in Hardenberg; hét zomerse event voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters!

Kinderentertainment
Bovendien is er volop vertier voor de kinderen tijdens de eerste editie van Fest-Event. Zo is er een draaimolen en een act van professor Bombasticus. Tijdens deze voorstelling doet deze ietwat losgeslagen professor allerlei chemische en maffe proefjes met onder andere sterrenstof, eenhoornpoeder en wolkensap. Deze act is één van de kinderactiviteiten, in aanloop naar Fest-Event wordt het volledige kinderentertainment bekend gemaakt.

Elke dag te bezoeken van 10.00 uur - 17.00 uur

Entreeprijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €7,-
Kinderen van 6 t/m 12 jaar en 65+: €4,-
Kinderen t/m 5 jaar: Gratis
Parkeren: Gratis

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

prijs: € 7,00 (Volwassenen (vanaf 13 jaar))

extra prijsinformatie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar en 65+: €4,- Kinderen t/m 5 jaar: Gratis Parkeren: Gratis

type: Evenementen, Uit met kinderen, Workshops

telefoon: 0523-2898980523-289898

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr10:00-17:00
za10:00-17:00
zo10:00-17:00

reserveer