(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/familie-evenement-does-gek/detail.aspx?id=1634550&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Kinderevenement Doe's Gek</div><div class='description'>Kom van 24 t/m 27 oktober naar de IJsselhallen voor het allerleukste familie-evenement waar alles kan en niets te gek is!</div></a> <a href='/doen/attractie-en-vakantiepark-slagharen/detail.aspx?id=17233&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Slagharen, € 23,90</div><div class='nivo-caption-inner'>Attractiepark Slagharen 50% korting</div><div class='description'>Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan 30 spannende attracties en verbluffende shows!</div></a>
Excursie: Beleef de maan op de Sallandse Heuvelrug
(advertentie)

Excursie: Beleef de maan op de Sallandse Heuvelrug

0,0 (0 beoordelingen)

Dag zon, hallo maan! Sluit samen op zaterdag 12 oktober 2019 met de boswachter je dag af tijdens deze avondwandeling over de Sallandse Heuvelrug. Een wandeling door bossen en over heidevelden, van waar je bij helder weer de zon achter de heuvels weg ziet zakken, en de maan tevoorschijn ziet komen. De mystieke sfeer van dat moment waarop de dag over gaat naar de nacht, en je in de schemering de eerste geluiden van nachtdieren als een uil kunt horen.

Binnenprogramma
Afhankelijk van weersomstandigheden bezoek je het planetarium of de koepel met telescopen. Sterrenwacht Hellendoorn geeft je een presentatie over de zon en maan met leuke weetjes over het heelal. De boswachter vertelt je kort over het nachtelijk leven en het belang van het licht én duisternis in de natuur. De volgorde van de programma onderdelen zijn mede afhankelijk van het weer.

Foto:Pixabay.com/Patricia Alexandre

website: bekijk de website

waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

datum: 12 okt 2019

aanvang: 18:15 uur

einde: 21:15 uur

prijs: € 12,50 (p.p)

extra prijsinformatie: Kind t/m 12 jaar: €7,50 Vanaf 10 jaar

type: Excursie, Overig, Wandelen / Fietsen

telefoon: 0548-6127110548-612711


reserveer