(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Excursie: Beleef de maan op de Sallandse Heuvelrug
(advertentie)

Excursie: Beleef de maan op de Sallandse Heuvelrug

0,0 (0 beoordelingen)

Dag zon, hallo maan! Sluit samen op zaterdag 14 september 2019 met de boswachter je dag af tijdens deze avondwandeling over de Sallandse Heuvelrug. Een wandeling door bossen en over heidevelden, van waar je bij helder weer de zon achter de heuvels weg ziet zakken, en de maan tevoorschijn ziet komen. De mystieke sfeer van dat moment waarop de dag over gaat naar de nacht, en je in de schemering de eerste geluiden van nachtdieren als een uil kunt horen.

Binnenprogramma
Afhankelijk van weersomstandigheden bezoek je het planetarium of de koepel met telescopen. Sterrenwacht Hellendoorn geeft je een presentatie over de zon en maan met leuke weetjes over het heelal. De boswachter vertelt je kort over het nachtelijk leven en het belang van het licht én duisternis in de natuur. De volgorde van de programma onderdelen zijn mede afhankelijk van het weer.

Foto:Pixabay.com/Patricia Alexandre

website: bekijk de website

waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

datum: 14 sep 2019

aanvang: 18:30 uur

einde: 21:30 uur

prijs: € 12,50 (p.p)

extra prijsinformatie: Kind t/m 12 jaar: €7,50 Vanaf 10 jaar

type: Excursie, Overig, Wandelen / Fietsen

telefoon: 0548-6127110548-612711


reserveer