(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/cunst-culinair/detail.aspx?id=1848029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte</div><div class='nivo-caption-inner'>'Cunst' & Culinair Festival Raalte</div><div class='description'>Het festival waar “Cunst” en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte, op 28 en 29 september.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Eurol Hellendoorn Rally
(advertentie)

Eurol Hellendoorn Rally

10,0 (1 beoordeling)

In het weekend van vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019 wordt voor de 38ste keer de Eurol Hellendoorn Rally verreden.

Met meer dan 100 deelnemende auto’s staat deze rally garant voor spectaculaire autosport. Het startveld van deze rallyklassieker is zeer gevarieerd. De Nederlandse rallytop is aanwezig net als diverse buitenlandse rijders met bijzondere auto’s. Ook de historische rallywagens zijn dit jaar van de partij.

De 38e Eurol Hellendoorn Rally zal dit jaar weer starten in de manege in Hellendoorn. In 2013 verhuisde het podium al eens terug naar zijn ‘roots’ in de Dorpstraat in Hellendoorn en de afgelopen twee jaar was alles geconcentreerd op het industrieterrein in Nijverdal. De komende editie is het centrum van de rally dus weer terug in manege ’t Oale Spoor.

Naast het start- en finishpodium zijn ook het parc fermé en de hergroepering in de nieuw gebouwde manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn. Een prachtige en vooral ruime locatie, waar alles overdekt kan plaatsvinden.

De manege is goed bereikbaar voor het publiek en weer vrij toegankelijk. Vorig jaar stond het podium nog op het servicepark en daarvoor gold betaalde toegang. De kritiek daarop heeft de organisatie zich ter harte genomen en zodoende besloten om de toegang tot het start- en finishpodium, de hergroepering en het parc fermé gratis te houden.

Servicepark
Het servicepark zal net als voorgaande jaren in Nijverdal blijven, op industrieterrein ’t Lochter. De organisatie streeft dit jaar naar een compactere opzet van het serviceterrein.

Met de manege als middelpunt van de vrijdagavond zijn ook de proeven daarop afgestemd.

foto: Pixabay.com / Giuseppe Palozzi

website: bekijk de website

waar: Hippisch Centrum ’t Oale Spoor., Hellendoorn

type: Evenementen, Uit met kinderen, Sportief

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr19:00-00:00
za09:00-00:00
zogesloten