(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Dijkerhoeksfeest
(advertentie)

Dijkerhoeksfeest

0,0 (0 beoordelingen)

Dijkerhoeksfeest 21, 22 & 23 juni 2019

DAT-revue, optocht, zeskamp, brunch, kermis, demo’s en muziek van de Reeperbahner (unplugged), the Euros, Beatcrooks, de Grösmeijers, de Paloma’s en Opschaakl’n; het zijn de ingrediënten voor een weekend feest in Dijkerhoek. In het weekend van 21, 22 en 23 juni is het zover. De feesttent staat op de feestweide naast het Bonte Paard. Lees hieronder het programma en kom gezellig naar het Dijkerhoeksfeest. Je bent van harte welkom!

VRIJDAG

Schoolkinderen
De schoolkinderen trappen het feestweekend af. Op vrijdagmorgen kijken zij een voorstelling bij het Bonte Paard en doen ze een leuke activiteit. Na het patat eten kunnen de kinderen een rondje maken in de zweef- of draaimolen op het feestterrein.

D.A.T. revue:
Net als voorgaande jaren organiseert D.A.T. (Dijkerhoeks Amateur Toneel) een revue. De aanvang van de revue is 19:45 uur. Verschillende Dijkerhoekse talenten doen mee aan de sketches, zang en dans van de D.A.T. revue. Na de revue zorgt de 100% Powerband voor een onvergetelijke afsluiting van de vrijdagavond.

ZATERDAG

Optocht
De zaterdag begint traditioneel met de optocht. Deze start net als andere jaren om 10.00 uur vanaf de wei op de hoek Tromopsweg-Dijkerhoekseweg. Ieder jaar bouwen buurten en vriendengroepen mooie en ludieke wagens. Na de optocht vindt de prijsuitreiking plaats in de feesttent.

Kermis
Ondertussen is de kermis het hele weekend open. Op het terrein vind je de draaimolen, de zweefmolen, de schiettent, het touwtje trekken, de snoepkraam, de kop van jut, de jackpot gokmachines, een viskraam en een patatkraam.

Zeskamp
Tijdens de zeskamp op zaterdagmiddag barst de strijd los om de Bonte Paard Bokaal. De spellen staan dit jaar in het teken van het thema ‘down under’.

Reeperbahner & Friends unplugged
Dit jaar wederom een muzikale invulling op de zaterdagmiddag. Zo rond 4 uur verwelkomen wij de Reeperbahner Stimmungsmacher & Friends op het feestterrein. Met een unieke set muziek zorgen ze voor een gezellige afsluiting van de zeskamp en een goed begin van de zaterdagavond.

Zaterdagavond
De zaterdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. Speciaal voor dit jaar hebben we The Euros weten te strikken. The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat.

En de tent gaat helemaal op z'n kop met een optreden van Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair! Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd.

ZONDAG

Brunch
De zondag is de familiedag bij uitstek. Om 11.30 uur begint de dag met een brunch in de tent verzorgd door OBS Dijkerhoek. Dit jaar met de gezelligste band van Nederland: de Grösmeijers uit Markelo.

Zandbak, octopus & overdekt terras
De kinderen kunnen zich het hele weekend naar hartenlust uitleven op het feestterrein met de diverse kermisattracties. Voor de kleintjes weer een grote zandbak en de octopus. Daarnaast is er ook dit jaar weer een overdekt terras aan de voorzijde van de tent. De ideale plek om lekker te chillen en te relaxen. En bij mooi weer zit je heerlijk in de schaduw en bij slecht weer zit je lekker droog.

Demo Dragrace
Dit jaar vindt er op zondagmiddag een spectaculaire dragrace demo plaats. Bij dragrace leg je zo snel mogelijk een korte afstand af en er wordt op slechts één wiel geraced. Er worden zondagmiddag twee demonstraties gegeven, waarin 2 teams tegen elkaar strijden. Dat het spectaculair wordt is zeker.

De Paloma's en Opschaakl'n
's Middags is er in de tent live muziek, namelijk De Paloma's en Opschaakl'n!

De Paloma's staan garant voor een middag ouderwets gezellig feest vieren, want authentieker dan dit gaat het niet worden. Inhaken, polonaises, walsen en van je hopsakee? Met deze klasse band in de tent gaat het dak er af.

Dialectrock zoals het bedoeld is! Met het motto 'remmen is angst' staan de heren van Opschaakl'n op de planken. Dat belooft een grandioze middag te worden in de feesttent in Dijkerhoek!

De gehele zondag is de toegang gratis!

Kijk voor het actuele programma op www.dijkerhoeksfeest.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/Dijkerhoeksfeest en Instragram www.instagram.com/dijkerhoeksfeest.

Graag tot ziens op 21, 22 en 23 juni in Dijkerhoek!

Foto:website/organisatie

website: bekijk de website

waar: Feestterrein, Dijkerhoek

type: Evenementen, Zomer- en Dorpsfeesten, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vr19:45-00:00
za10:00-00:00
zo11:30-00:00