(advertentie)
<a href='/dagje-uit/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Dickens Festijn
(advertentie)

Dickens Festijn

0,0 (0 beoordelingen)

Zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 herleeft de 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens in het historische Bergkwartier van Deventer.

De personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen dit weekend tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Kortom: volop theater en muziek!

Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00-17.00 uur te bezoeken. Jaarlijks komen ruim 125.000 bezoekers op dit kerstfestijn af.

De toegang tot het Dickens Festijn is gratis. Wel dient er rekening te worden gehouden met een wachttijd bij de ingang die kan oplopen tot 1,5 uur.

Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden vanaf hier naar de ingang (t.h.v. de Walstraat) geleid.

Het Bergkwartier is gelegen in het centrum van Deventer. Het festijn vindt plaats in de Walstraat, Golstraat, Damstraat, Bergkerkplein, Roggestraat, Bergstraat, Kerksteeg, Bergschild en Menstraat. De geuren van punch en gepofte kastanjes, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden vormen hierbij het decor.

Foto: Pixabay.com/Prawny

website: bekijk de website

waar: Centrum Deventer, Deventer

prijs: Gratis

type: Evenementen, Uit met kinderen

openingstijden:
magesloten
digesloten
wogesloten
dogesloten
vrgesloten
za11:00-17:00
zo11:00-17:00