(advertentie)
<a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/dagje-uit/zwolse-vogelmarkt/detail.aspx?id=1668953&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 21 sep, € 8,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Zwolse Vogelmarkt</div><div class='description'>Het is een gekwetter van jewelste met deze enorme collectie van tienduizenden vogels. Maar je vindt er ook boeken, kooien, verlichting en voer.</div></a> <a href='/dagje-uit/ponyweek-heeten/detail.aspx?id=1629639&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Heeten</div><div class='nivo-caption-inner'>Ponyweek Heeten</div><div class='description'>Kom naar Heeten en geniet negen dagen lang van leuke activiteiten, wedstrijden, muziek en gezelligheid.</div></a>
Decathlon Dikke Banden Race
(advertentie)

Decathlon Dikke Banden Race

0,0 (0 beoordelingen)

Voorafgaand aan de Profronde Almelo op vrijdag 30 augustus 2019, kunnen kinderen meedoen aan de Decathlon Dikke Banden Race.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en kun je goed fietsen? Doe dan mee aan de Decathlon Dikke Banden Race op het parcours van de Profronde Almelo! Deelname is gratis, je moet zelf een fiets met dikke banden meenemen en een helm. Kinderen die geen helm hebben, kunnen er een lenen. Ze worden verstrekt bij de aanmelding op de dag van de Profronde Almelo.

Schrijf je hier in!

De profronde start om 20.00 uur. 

foto: Pixabay.com / Markus Spiske

website: bekijk de website

waar: Centrum Almelo, Almelo

datum: 30 aug 2019

aanvang: 15:30 uur

prijs: Gratis

type: Uit met kinderen, Gratis, Sportief


reserveer